/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Stikkelsbær-port-vin-mix
Fra :
Bo Warming
Dato :
10-10-07 17:23
Traditionelt er coctails = sprutmix om at camouflere dårlig smag fx for
sprittet
Jeg har barndomsminder om hvidvin og kir og mener at punch er let at overgå
og jeg ser basis som chardonney wine in box, der er billig og god.
Fin tilsætning er stikkelsberg-smagende New Zeeland sauvignon Marlborough
eller Picton BAy
Hvis den er blevet for fortyndet af at isterningerne er smeltet så pepper
portvin fint op
Ligesom mænd har et hul af ensomhed i sit og savner hunkøn , så har
hvidvin, selv god chardonney et hul af råddenskab i sig og det udfyldes
perfekt af solbær- eller fersken-likør eller portvin. Meget lidt behøves og
der er god økonomi i disse mix
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408926
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.