/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Strudsefillet
Fra : cake


Dato : 10-07-01 21:03

Jeg har i fryseren en strudsefillet på ca. 800-900 gr. og har ingen anelse
om, hvordan sådan en fugl skal tilberedes. Kan nogen hjælpe med en
opskrift.?


Venlig hilsen
Christel




 
 
pihanne@worldonline.~ (11-07-2001)
Kommentar
Fra : pihanne@worldonline.~


Dato : 11-07-01 14:12


"cake" <cake@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:3b4b5edd$0$3244$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Jeg har i fryseren en strudsefillet på ca. 800-900 gr. og har ingen anelse
> om, hvordan sådan en fugl skal tilberedes. Kan nogen hjælpe med en
> opskrift.?
>
>
> Venlig hilsen
> Christel
>
>
>
Steg den udskåret i skiver a la engelsk bøf. Samme garniture passer til. Pas
på ikke at stege bøfferne for hårdt (læs: med mørk stegeskorpe) da det kan
betyder svag leversmag (men de må gerne være røde/rosa).
Desuden kan kødet bruges strimlet som stroganoff
Jeg vil ikke anbefale at stege den hel, da den så bare bliver tør.



pihanne@worldonline.~ (11-07-2001)
Kommentar
Fra : pihanne@worldonline.~


Dato : 11-07-01 14:17


"cake" <cake@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:3b4b5edd$0$3244$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Jeg har i fryseren en strudsefillet på ca. 800-900 gr. og har ingen anelse
> om, hvordan sådan en fugl skal tilberedes. Kan nogen hjælpe med en
> opskrift.?
>
>
> Venlig hilsen
> Christel
>
Jeg glemte at skrive
http://www.dansk-struds.dk/opskrift.html

med venlig hilsen
"pihanne"



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste