/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Saltlage til "hyldebærkapers"
Fra : Peter eller Line


Dato : 12-09-07 18:22

Hej

Fik for noget tid siden serveret en spændende variation af kapers. Grønne
hyldebær lagt i saltlage natten over. Jeg ved ikke om de også var kogt

Nogen gode forslag til hvilken saltlage de skal overnatte i, samt om de skal
koges?

Venlig hilsen
Peter



 
 
mcloud (13-09-2007)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 13-09-07 10:46


"Peter eller Line" <peterline@mobilixnet.dk> skrev i en meddelelse
news:46e82048$0$7607$157c6196@dreader2.cybercity.dk...

Hej Peter eller line
Prøv lige at checke dette link:

http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/1170/Syltning-opskrifter/Kapers-af-groenne-hyldebaer

mvh mcloud
www.leChef.dk




Peter Westh (13-09-2007)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 13-09-07 12:27


"Peter eller Line" <peterline@mobilixnet.dk> skrev i en meddelelse
news:46e82048$0$7607$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej
>
> Fik for noget tid siden serveret en spændende variation af kapers. Grønne
> hyldebær lagt i saltlage natten over. Jeg ved ikke om de også var kogt
>
> Nogen gode forslag til hvilken saltlage de skal overnatte i, samt om de
> skal koges?

Ifølge NOMAs kogebog skal de grønne bær tørsaltes i en uge, hvorefter de
lægges i balsamisk æbleeddike, hvor de kan holde sig et års tid.

Men det er da vist ved at være for sent at høste grønne hyldebær i år?

/P



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste