/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Agernsnaps nu
Fra : Ukendt


Dato : 08-09-07 20:41

Jeg var en tur i skoven i dag og sankede en lommefuld agern under et
egetræ. De er nu næsten modne og falder af træet i blæsten. Da jeg kom
hjem, flækkede jeg dem, pillede skallen af, kom dem i et glas, hældte Klar
Brøndum over og så på med låget. der kommer en del grums i, men det
filtrerer man fra, når trækketiden er ovre.

Allerede nu, 5-6 timer senere, har jeg en drikkelig og dejlig dram, men den
bliver formentlig bedre og mere fyldig i løbet af et par dage. Man kan godt
lave et udtræk af frugterne noget tidligere og får derved mere garvesyre og
en lidt mere bitter dram, men lige nu er de bare perfekte
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste