/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mør kalvemedallion
Fra : Kasper Jensen


Dato : 01-09-07 07:36

Hejsa !

Er der nogle af jer, der kan et trick til at få en kalvemedallion supermør -
ligesom på en restaurant?

Med venlig hilsen

Kasper



 
 
Ukendt (01-09-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 01-09-07 08:44


"Kasper Jensen" <kasper_fjerndette@aragorn.dk> skrev i en meddelelse
news:46d9084b$0$90272$14726298@news.sunsite.dk...
> Hejsa !
>
> Er der nogle af jer, der kan et trick til at få en kalvemedallion
> supermør - ligesom på en restaurant?

"tricket" er at købe noget godt kød (med god smag og velhængt).
Du kan marinere det i noget syreholdigt, som nedbryder cellestrukturen i
kødet (og derved er mere mør) fx. rødvin.
Mange mennesker er _så_ fokuseret på fedt, at de helst vil have kød fra
limosine kvæg. Det er imidlertid i fedtet smagen sidder, hvorfor jeg til en
hver tid foretrækker kød fra fx. hereford kvæg.

Mvh Tommy (som nu blev helt lækkersulten)



Jan Boegh (03-09-2007)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 03-09-07 18:22

Kasper Jensen skrev i 46d9084b$0$90272$14726298@news.sunsite.dk dette:
> Hejsa !
>
> Er der nogle af jer, der kan et trick til at få en kalvemedallion
> supermør - ligesom på en restaurant?

Tre råd:
Køb godt kød, køb godt kød og køb godt kød.
Og det fås som regel ved en god slagter. Skal du til at marinere og anden
fiksfakseri for at få en kalvemørbrad mør, har du tabt på forhånd.
Kalvemørbrad er supermørt i sig selv.

vh
jan


--
Fotoamatør af Guds (u)nåde. | A: Der er altså også et liv uden for nettet!
PS: Knipserier kan findes på | B: Såååeh - har du et link?
http://jan.boegh.net/foto.htm
Billeder fra en dansk 'ørken' http://jan.boegh.net/Album/Milen/index.html


Kevin Borbye Edelvan~ (04-09-2007)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 04-09-07 09:46

Jan Boegh wrote:

> Tre råd:
> Køb godt kød, køb godt kød og køb godt kød.
> Og det fås som regel ved en god slagter. Skal du til at marinere og
> anden fiksfakseri for at få en kalvemørbrad mør, har du tabt på forhånd.
> Kalvemørbrad er supermørt i sig selv.

Enig, men det er også et trick at brune bøffen på panden, og så foretage
resten af tilberedningen ved lav varme i ovnen.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste