/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nye snapse?
Fra : Ukendt


Dato : 01-08-07 19:56

Forleden faldt jeg ved et tilfælde over en flaske kryddersnaps fra
Braunstein, lavet på enebær. Jeg købte selvfølgelig straks et eksemplar. I
dag så jeg få en egesnaps fra Schackenborg og den måtte jeg naturligvis
også have. Herre Jemini, det vælter tilsyneladende frem med nye varianter.

Er der nogen der har kendskab til flere nye?
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

 
 
Gert Krabsen (01-08-2007)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 01-08-07 20:13

Kurt Hansen wrote:
> Forleden faldt jeg ved et tilfælde over en flaske kryddersnaps fra
> Braunstein, lavet på enebær. Jeg købte selvfølgelig straks et eksemplar. I
> dag så jeg få en egesnaps fra Schackenborg og den måtte jeg naturligvis
> også have. Herre Jemini, det vælter tilsyneladende frem med nye varianter.
>

Jeg har selv lavet en snaps på egetræ. Det må siges at være let:
Et stykke frisksavet kærneved plumpes i et glas - snaps oveni - og efter
nogle måneder er den klar

Jeg har også lavet kryddersnaps på tørret Søhest + Søstjerne! Det er
vist et unica-produkt
(Smagen - tja bum, men den er sjov at vise frem..)


> Er der nogen der har kendskab til flere nye?


Men lidt mere seriøst:

http://www.ranimex.dk/productsByCategory.asp?strSubCatalogID=10&curCatalogID=10013&strSubCatalog_NAME=


Jeg er ikke nået til at smage dem, men kender Ranimex, og de har som
regel sans for kvalitet

Schumachers Blåbær er flere steder berømmet op på den anden side af
sommerskyerne..

Tom Jensen (02-08-2007)
Kommentar
Fra : Tom Jensen


Dato : 02-08-07 10:11

On 1 Aug., 21:12, Gert Krabsen <fjernkrab...@fjernkrabsenfjern.dk>
wrote:
> Jeg har selv lavet en snaps på egetræ. Det må siges at være let:
> Et stykke frisksavet kærneved plumpes i et glas - snaps oveni - og efter
> nogle måneder er den klar

Og smagen?


Gert Krabsen (02-08-2007)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 02-08-07 10:44

Tom Jensen wrote:
> On 1 Aug., 21:12, Gert Krabsen <fjernkrab...@fjernkrabsenfjern.dk>
> wrote:
>
>>Jeg har selv lavet en snaps på egetræ. Det må siges at være let:
>>Et stykke frisksavet kærneved plumpes i et glas - snaps oveni - og efter
>>nogle måneder er den klar
>
> Og smagen?


Mja... Ligner og smager som en ubestemmelig kryddersnaps - en tynd
Gammel Dansk kommer måske nærmest..
Vi har ingen planer om at gentage forsøget.


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste