/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
rosmarinskum....hvordan?
Fra :
Peter eller Line
Dato :
16-06-07 13:26
Hej alle
Har altid været facineret med sådan noget skum i forskellige udgaver. Vil
idag lave mig en rosmarinskum, så købte rosmarin og sødmælk. Jeg troede så
at jeg nemt kunne finde en opskrift på det, men nej.
Hvordan kan jeg gøre det? Og hvad er grundlæggende i at lave "skum"?
Venligst
Peter
Kent Oldhøj (
17-06-2007
)
Kommentar
Fra :
Kent Oldhøj
Dato :
17-06-07 14:11
"Peter eller Line" <peterline@mobilixnet.dk> wrote in
news:4673d6eb$0$21925$157c6196@dreader1.cybercity.dk:
> Har altid været facineret med sådan noget skum i forskellige udgaver.
> Vil idag lave mig en rosmarinskum, så købte rosmarin og sødmælk. Jeg
> troede så at jeg nemt kunne finde en opskrift på det, men nej.
Nu ved jeg ikke hvad du skal bruge det til, men jeg ville vælge at koge
frisk rosmarin i lidt fløde og lave et kraftigt smagende rosmarin
koncentrat. Det ville jeg så blande i letpisket flødeskum, evt. med en
smule hakket frisk rosmarin.
Rosmarin smager kraftigt, og personligt bryder jeg mig ikke om at komme til
at tygge i et stykke frisk rosmarin. Endvidere kommer rosmarin bedst til
sin ret ved at smagen får lov at trække ud i en væske. Derfor
fremgangsmåden.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408927
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.