/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Chokoladeis af Cocio
Fra : padre


Dato : 21-04-07 16:46

Jeg har en 4-årig datter som er chokoladenarkoman. Hun elsker bla. cocio og
selvfølgelig også chokoladeis, så jeg tænkte på om, at man ville få en god
chokoladeis ud af bare at hælde cocio i ismaskinen.

Er der nogen i gruppen, der har forsøgt det?

Hvis ikke, bliver jeg den første i morgen, for jeg forsøger det, medmindre
der er nogen som fortæller mig, at chokoladesmagen bliver for tyndbenet.
Ting smager jo af mindre, jo koldere de bliver, så jeg frygter, at cocioen
måske ikke er tilstrækkelig kraftig i chokoladesmagen til at blive frosset.

--
padre
You could take me seriously, but statistically, you would be making a
mistake



 
 
Max (21-04-2007)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 21-04-07 17:01

Hej padre

> Hvis ikke, bliver jeg den første i morgen, for jeg forsøger det,

Prøv, hvis det ikke dur, ja så kan man jo nu købe både
Cocio pindis og i litter størrelser.

Hvis den bliver tynd i smagen, ja så var det måske en ide at
putte en masse Nesquick cacaopulver i Cocioen, eller koge
en cacao af noget virkeligt mørkt cokolade.

--
Mvh Max



Jens Axel Søgaard (21-04-2007)
Kommentar
Fra : Jens Axel Søgaard


Dato : 21-04-07 18:30

padre skrev:
> Jeg har en 4-årig datter som er chokoladenarkoman. Hun elsker bla. cocio og
> selvfølgelig også chokoladeis, så jeg tænkte på om, at man ville få en god
> chokoladeis ud af bare at hælde cocio i ismaskinen.
>
> Er der nogen i gruppen, der har forsøgt det?
>
> Hvis ikke, bliver jeg den første i morgen, for jeg forsøger det, medmindre
> der er nogen som fortæller mig, at chokoladesmagen bliver for tyndbenet.
> Ting smager jo af mindre, jo koldere de bliver, så jeg frygter, at cocioen
> måske ikke er tilstrækkelig kraftig i chokoladesmagen til at blive frosset.

Apropos is, så har den nye "The Perfect Scoop" fået mange pæne ord med
vejen.

<http://www.elise.com/recipes/archives/004378david_lebovitz_the_perfect_scoop.php>

--
Jens Axel Søgaard

T. (22-04-2007)
Kommentar
Fra : T.


Dato : 22-04-07 09:37


"padre" <spirito_santo@pants.yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:462a31bb$0$52188$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg har en 4-årig datter som er chokoladenarkoman. Hun elsker bla. cocio
> og selvfølgelig også chokoladeis, så jeg tænkte på om, at man ville få en
> god chokoladeis ud af bare at hælde cocio i ismaskinen.
>
> Er der nogen i gruppen, der har forsøgt det?
>
> Hvis ikke, bliver jeg den første i morgen, for jeg forsøger det, medmindre
> der er nogen som fortæller mig, at chokoladesmagen bliver for tyndbenet.
> Ting smager jo af mindre, jo koldere de bliver, så jeg frygter, at cocioen
> måske ikke er tilstrækkelig kraftig i chokoladesmagen til at blive
> frosset.
>
> --
> padre
> You could take me seriously, but statistically, you would be making a
> mistake
Hej Padre

Prøv at se her.

http://209.85.135.104/search?q=cache:9KFrCCbd24UJ:www.cocio.dk/Default.aspx%3FID%3D345%26M%3DNews%26PID%3D707%26NewsID%3D3+cocio+islagkage&hl=da&ct=clnk&cd=1&gl=dk

Hilsen
T



padre (22-04-2007)
Kommentar
Fra : padre


Dato : 22-04-07 11:20

"T." <boing727_1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:462b1e65$0$161$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

> Prøv at se her.
>
> http://209.85.135.104/search?q=cache:9KFrCCbd24UJ:www.cocio.dk/Default.aspx%3FID%3D345%26M%3DNews%26PID%3D707%26NewsID%3D3+cocio+islagkage&hl=da&ct=clnk&cd=1&gl=dk


Hehe - jeg tændte ismaskinen 11:48, og så ville jeg lige løbe et ærinde mens
den kølede ned. Da jeg var ude så jeg en reklame for cocio ispinden. Men så
kan jeg jo finde ud af, om dte bare er cocio, de har frosset, eller om de
har tilsat noget

--
padre
You could take me seriously, but statistically, you would be making a
mistake



padre (22-04-2007)
Kommentar
Fra : padre


Dato : 22-04-07 15:13

"padre" <spirito_santo@pants.yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:462a31bb$0$52188$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

> Hvis ikke, bliver jeg den første i morgen, for jeg forsøger det, medmindre

Det smager ikke af noget, og det er ikke sødt nok, så man kan lige så godt
lave en chokoladeis fra bunden.

--
padre
You could take me seriously, but statistically, you would be making a
mistake



Kirsten Marker (23-04-2007)
Kommentar
Fra : Kirsten Marker


Dato : 23-04-07 06:07

Gør som jeg (smil!)

frys dog cocolademælken ned i de dertil indrettede ispindeplastbeholdere med
6 rum og pind, der kan erhverves for få penge, og se om din datter ikke kan
lide cociomælen på den måde, noget nemmere, end at starte ismaskinen
..
Jeg laver mine egne is af juice specielt appelsin, og de bliver bare gode.

Overmodne bananer( skal være rigtige modne) er også en god måde at få brugt
de "gl. bananer) på, skræl bananen, skær den i 2 halve, sæt en pind i
(købes hos Panduro Hobby), lægges i fryseren og ud kommer en dejlig banan
is, prøv selv og du vil undres..

mvh/kirsten

"padre" <spirito_santo@pants.yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:462a31bb$0$52188$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg har en 4-årig datter som er chokoladenarkoman. Hun elsker bla. cocio
> og selvfølgelig også chokoladeis, så jeg tænkte på om, at man ville få en
> god chokoladeis ud af bare at hælde cocio i ismaskinen.
>
> Er der nogen i gruppen, der har forsøgt det?
>
> Hvis ikke, bliver jeg den første i morgen, for jeg forsøger det, medmindre
> der er nogen som fortæller mig, at chokoladesmagen bliver for tyndbenet.
> Ting smager jo af mindre, jo koldere de bliver, så jeg frygter, at cocioen
> måske ikke er tilstrækkelig kraftig i chokoladesmagen til at blive
> frosset.
>
> --
> padre
> You could take me seriously, but statistically, you would be making a
> mistake
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408927
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste