/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Porsesnaps
Fra : Inger Pedersen


Dato : 08-04-07 18:22

Så er det tid til at plukke rakler til porsesnapsen.

Hilsen Inger



 
 
Ole Larsen (08-04-2007)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 08-04-07 18:50

Inger Pedersen skrev:
> Så er det tid til at plukke rakler til porsesnapsen.
>
> Hilsen Inger
>
>

Takker så hyggeligt..ren rakleporse er en specialitet.

--
Med venlig hilsen, Ole Larsen.
New Images And Design, April, 2007
http://Olelarsen.eu/

Inger Pedersen (08-04-2007)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 08-04-07 20:19


"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse

> Takker så hyggeligt..ren rakleporse er en specialitet.

Selv tak.
Den er - næsten - lige så god som gul snerre
Men hver ting til sin tid. Og så er det så hyggeligt at tage på den årlige
porse-"skovtur" med københavnersønnen, når han nu alligevel er hjemme til
påske.

Hilsen Inger



Aksel Pedersen (09-04-2007)
Kommentar
Fra : Aksel Pedersen


Dato : 09-04-07 15:16


"Inger Pedersen" <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:46194031$0$90262$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
>
>> Takker så hyggeligt..ren rakleporse er en specialitet.
>
> Selv tak.
> Den er - næsten - lige så god som gul snerre
> Hilsen Inger

Hvis det virkelig skulle være tilfældet, vil jeg plukke mig et par
ordentlige nævefulde gul snerre, næste gang jeg kommer til de vestjyske
klitter.
Snerren dufter meget stærkt og sødt. Snerre snapsens smag er vel meget
forskellig fra porsesnapsens ?
Mvh.
Aksel



Inger Pedersen (09-04-2007)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 09-04-07 23:41


"Aksel Pedersen" <akselp@hotmail.com> skrev i en meddelelse
>
> Hvis det virkelig skulle være tilfældet, vil jeg plukke mig et par
> ordentlige nævefulde gul snerre, næste gang jeg kommer til de vestjyske
> klitter.
> Snerren dufter meget stærkt og sødt. Snerre snapsens smag er vel meget
> forskellig fra porsesnapsens ?

Ja, den er meget forskellig. Og dejlig.

Hilsen Inger



Ukendt (09-04-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 09-04-07 10:51

On Sun, 8 Apr 2007 19:22:02 +0200, Inger Pedersen wrote:

> Så er det tid til at plukke rakler til porsesnapsen.

Ingen grund til panik. Raklerne er endnu ikke fuldt udviklede og er hårde.
Omkring udspring har de dannet mere pollen og giver meget mere smag. Sidst
i april, når der har været noget mere varme i luften, er tidligt nok. Vi
plejer at plukke dem når de er midt i udspring - så er der nogen der er
sprunget ud og andre der ikke er.

God fornøjelse.
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste