/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjemmelavet nem og hurtig bearnaisesauce!
Fra : sioux


Dato : 02-04-07 14:33

Dette er en opskrift er på Dansk bearnaisesauce, i stil med de kendte
pulver blandinger som blandes med mælk og margarine, og som spises med
pommes fritter af familien Danmark om lørdagen. Dette er ikke en
opskrift på original Fransk bearnaisesauce.

Bearnaisesauce som vor mor lavede den - "bearnaisesauce"-pulver,
margarine og letmælk rørt sammen i en kasserolle. Den "bearnaisesauce"
som de fleste danskere kender, har ikke så meget med "rigtig"
bearnaisesauce at gøre, ud over farven og navnet. Det betyder ikke at
der er noget galt med pulver-bearnaisesauce, som eksempel Knorr
Bearnaise sauce. Det er der nemlig ikke. Det er nemt og hurtigt at
lave, og det er nemmere at holde fedtet nede, og man risikerer ikke at
sovsen skiller og at hele middagsselskabet går i vasken.

Se opskriften samt mange andre spændende opskrifter her:
http://www.madopskrifter.info/


 
 
padre (02-04-2007)
Kommentar
Fra : padre


Dato : 02-04-07 14:58

>og man risikerer ikke at
>sovsen skiller og at hele middagsselskabet går i vasken.

Hvis bearnaisesovsen skiller, samler man den bare igen, det er pærelet: den
skal bare nedkøles under omrøring. Den letteste måde at gøre *det* på, er at
hælde 1-3 spiseskefulde koldt vand i den, alt efter mængden af sovs, men har
man lidt mere tid, kan man stille kasserollen på fx. en kølig bordplade,
mens man rører rundt. Effekten er den samme: sovserns samles og får nøjagtig
samme farve, konsistens og smag som før den skilte.


--
padre
You could take me seriously, but statistically, you would be making a
mistake



Klaus Alexander Seis~ (02-04-2007)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 02-04-07 16:50

Padre skrev:

> Hvis bearnaisesovsen skiller, samler man den bare igen, det er
> pærelet: den skal bare nedkøles under omrøring. Den letteste
> måde at gøre *det* på, er at hælde 1-3 spiseskefulde koldt
> vand i den, [...]

Skilt bearnaise
en slem fadæse
som reddes kan
med køligt vand.

:)

--
Klaus Alexander Seistrup
Tv-fri medielicensbetaler
http://klaus.seistrup.dk/

Anette (02-04-2007)
Kommentar
Fra : Anette


Dato : 02-04-07 16:38

"sioux" <siv@voxmediagroup.net> skrev
Dette er en opskrift er på Dansk bearnaisesauce, i stil med de kendte
pulver blandinger som blandes med mælk og margarine, og som spises med
pommes fritter af familien Danmark om lørdagen. Dette er ikke en
opskrift på original Fransk bearnaisesauce.

Se opskriften samt mange andre spændende opskrifter her:
http://www.madopskrifter.info/

----

Hvorfor skriver du ikke bare opskriften HER i gruppen, hvis du mener vi bør
se den??!!!

Anette



Jens Bruun (02-04-2007)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 02-04-07 21:50

"Anette" <asin@notthisway.no> skrev i en meddelelse
news:46112347$0$7609$157c6196@dreader2.cybercity.dk

> Hvorfor skriver du ikke bare opskriften HER i gruppen, hvis du mener
> vi bør se den??!!!

Et vildt gæt: Det giver ingen hits på hjemmesiden!!!!?????*****!!!====

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



padre (03-04-2007)
Kommentar
Fra : padre


Dato : 03-04-07 07:26

> Et vildt gæt: Det giver ingen hits på hjemmesiden!!!!?????*****!!!====


Er spam spam, når det postes i en gruppe om mad?

--
padre



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408927
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste