/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Købe rødvinssovs som er klar-til-brug?
Fra : Martin


Dato : 18-03-07 00:08

Hej,

Er der nogen som kender en god rødvinsovs som er klar til brug?

Jeg har lige smagt Chigago Roasthouse's, som er den bedste jeg
nogensinde har smagt, men den kan man ikke købe i glas og have stående
i købeskabet =(

Martin


 
 
Kim Schulz (18-03-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 18-03-07 00:20

On 17 Mar 2007 16:07:42 -0700
"Martin" <d2xdt2@gmail.com> wrote:

> Hej,
>
> Er der nogen som kender en god rødvinsovs som er klar til brug?
>
> Jeg har lige smagt Chigago Roasthouse's, som er den bedste jeg
> nogensinde har smagt, men den kan man ikke købe i glas og have stående
> i købeskabet =(
>

hvad med at lave den selv. det er jo faktisk ikke ret svært.

--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.chilifan.dk

Martin (18-03-2007)
Kommentar
Fra : Martin


Dato : 18-03-07 00:40

> hvad med at lave den selv. det er jo faktisk ikke ret svært.

Det er muligt, men jeg bryder mig ikke om rødvin i glas, kun i sovs.
Så resten af rødvinen vil jeg ikke få brugt, og så bliver det en dyr
sovs hver gang.



Kim Schulz (18-03-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 18-03-07 00:47

On 17 Mar 2007 16:39:50 -0700
"Martin" <d2xdt2@gmail.com> wrote:

> > hvad med at lave den selv. det er jo faktisk ikke ret svært.
>
> Det er muligt, men jeg bryder mig ikke om rødvin i glas, kun i sovs.
> Så resten af rødvinen vil jeg ikke få brugt, og så bliver det en dyr
> sovs hver gang.

Du kan sagtens lave en reduceret rødvinsfond og så fryse den ned i
isterningposter. Så er det bare at tage et antal "isterninger" op af
fryseren når du skal bruge det til saucen.

--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.chilifan.dk

Martin (18-03-2007)
Kommentar
Fra : Martin


Dato : 18-03-07 00:52

> Du kan sagtens lave en reduceret rødvinsfond og så fryse den ned i
> isterningposter. Så er det bare at tage et antal "isterninger" op af
> fryseren når du skal bruge det til saucen.

Lyder smart. Hvordan laver man den?


Christian Hansen (18-03-2007)
Kommentar
Fra : Christian Hansen


Dato : 18-03-07 14:59

Martin skrev:
>> Du kan sagtens lave en reduceret rødvinsfond og så fryse den ned i
>> isterningposter. Så er det bare at tage et antal "isterninger" op af
>> fryseren når du skal bruge det til saucen.
>
> Lyder smart. Hvordan laver man den?
>

Eller køb en af de der 3-liters papvine - de kan altså holde sig ret
længe, selvom der kun står 6 uger på kartonen. Jeg har altid sådan en
stående i køkkenet og bruger vinen til forskellig madlavning, herunder
rødvinssovs og lasagne.

Mvh Christian

Martin (18-03-2007)
Kommentar
Fra : Martin


Dato : 18-03-07 15:05

> Eller køb en af de der 3-liters papvine - de kan altså holde sig ret
> længe, selvom der kun står 6 uger på kartonen. Jeg har altid sådan en
> stående i køkkenet og bruger vinen til forskellig madlavning, herunder
> rødvinssovs og lasagne.

Hvormeget putter du i en lasagne?



Christian Hansen (18-03-2007)
Kommentar
Fra : Christian Hansen


Dato : 18-03-07 16:05

Martin skrev:
>> Eller køb en af de der 3-liters papvine - de kan altså holde sig ret
>> længe, selvom der kun står 6 uger på kartonen. Jeg har altid sådan en
>> stående i køkkenet og bruger vinen til forskellig madlavning, herunder
>> rødvinssovs og lasagne.
>
> Hvormeget putter du i en lasagne?

en halv liter - som jeg jo så koger stille væk, inden der tilsættes mælk
og efterfølgende tomat.

Mvh Christian

Martin (18-03-2007)
Kommentar
Fra : Martin


Dato : 18-03-07 19:15

> en halv liter - som jeg jo så koger stille væk, inden der tilsættes mælk
> og efterfølgende tomat.

Mælk? Så har vi en meget forskellig måde at lave lagsanie på =) Det
har jeg aldrig hørt om før.




Kim Schulz (18-03-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 18-03-07 20:08

On 18 Mar 2007 11:14:42 -0700
"Martin" <d2xdt2@gmail.com> wrote:

> > en halv liter - som jeg jo så koger stille væk, inden der tilsættes
> > mælk og efterfølgende tomat.
>
> Mælk? Så har vi en meget forskellig måde at lave lagsanie på =) Det
> har jeg aldrig hørt om før.

Gætter på at christian bruger en Ragú som kødsaucen i hans lasagne.

--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.chilifan.dk

Trine Kornum Christi~ (19-03-2007)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 19-03-07 20:26

"Martin" <d2xdt2@gmail.com> writes:

> Er der nogen som kender en god rødvinsovs som er klar til brug?

Min far købte noget på poser i weekenden, som smagte udmærket. Men
hjemmelavet er nu bedre. Jeg tror nok det var Knorr.

Mvh Trine

--
Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Jan B. (21-03-2007)
Kommentar
Fra : Jan B.


Dato : 21-03-07 19:30


"Martin" <d2xdt2@gmail.com> wrote in message
news:1174172862.881255.111410@n76g2000hsh.googlegroups.com...
Hej,

Er der nogen som kender en god rødvinsovs som er klar til brug?

Jeg har lige smagt Chigago Roasthouse's, som er den bedste jeg
nogensinde har smagt, men den kan man ikke købe i glas og have stående
i købeskabet =(

Martin




Oscar laver en Sauce Espagnole, som sælges i 1 liter brikker hos bl.a.
Metro. Ret god hvis den får et skud frisk timian.

Laver også en OK demi-glace på okse (Reelt en mørk fond), hvis du har mod på
at følge ideen om at lave det selv, sådan som nævnt andet sted i tråden.


Vh/Jan




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste