/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bedste kartoffelsalat
Fra : Ukendt


Dato : 07-03-07 07:04

Vi i dele opskriften på en rigtig god kartoffelsalat?
Mvh Tommy



 
 
Hansen (07-03-2007)
Kommentar
Fra : Hansen


Dato : 07-03-07 14:25

"TBJ" <bruussnabelaosprikdk> skrev i en meddelelse
news:45ee55e3$0$1418$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Vi i dele opskriften på en rigtig god kartoffelsalat?
> Mvh Tommy

Varm eller kold?



Ukendt (07-03-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 07-03-07 17:17


"Hansen" <hansen@invalid.dk> skrev i en meddelelse
news:45eebd40$0$2457$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> "TBJ" <bruussnabelaosprikdk> skrev i en meddelelse
> news:45ee55e3$0$1418$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Vi i dele opskriften på en rigtig god kartoffelsalat?
>> Mvh Tommy
>
> Varm eller kold?

Kold
Tommy



Frank Leegaard (07-03-2007)
Kommentar
Fra : Frank Leegaard


Dato : 07-03-07 18:18

TBJ wrote:
> "Hansen" <hansen@invalid.dk> skrev i en meddelelse
> news:45eebd40$0$2457$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> "TBJ" <bruussnabelaosprikdk> skrev i en meddelelse
>> news:45ee55e3$0$1418$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>>> Vi i dele opskriften på en rigtig god kartoffelsalat?
>>> Mvh Tommy
>>
>> Varm eller kold?
>
> Kold

Varm er ellers faktisk den bedste.

Men du har måske endnu ikke smagt en sådan?

/FL




Erling Hansen (07-03-2007)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 07-03-07 21:23

Frank Leegaard <Frank@FJERNESsuperbruger.dk> wrote:

> TBJ wrote:
> > "Hansen" <hansen@invalid.dk> skrev i en meddelelse
> > news:45eebd40$0$2457$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> >> "TBJ" <bruussnabelaosprikdk> skrev i en meddelelse
> >> news:45ee55e3$0$1418$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> >>> Vi i dele opskriften på en rigtig god kartoffelsalat?
> >>> Mvh Tommy
> >>
> >> Varm eller kold?
> >
> > Kold
>
> Varm er ellers faktisk den bedste.
>
> Men du har måske endnu ikke smagt en sådan?
>
> /FL
Jeg har en dejlig gammel østrigsk salat (ikke mayo !) som jeg altid
laver selv - og nyder. er du interesseret?
erling

Ukendt (07-03-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 07-03-07 21:31


"Erling Hansen" <spameh-dh@mail.dknospam> skrev i en meddelelse
news:1humjd3.99ys7l1pvdah6N%spameh-dh@mail.dknospam...
>>
>> Varm er ellers faktisk den bedste.
>>
>> Men du har måske endnu ikke smagt en sådan?
>>
>> /FL
> Jeg har en dejlig gammel østrigsk salat (ikke mayo !) som jeg altid
> laver selv - og nyder. er du interesseret?

Ja, prøv bare at smide den her - der kan jo også sagtens være flere der
læser med :)
Tommy



Erling Hansen (07-03-2007)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 07-03-07 21:57

TBJ <bruussnabelaosprikdk> wrote:

> Ja, prøv bare at smide den her - der kan jo også sagtens være flere der
> læser med :)
> Tommy

OK. 1 kg faste mellemstore kartofler skæres i kvarter og koges dagen før
du skal bruge salaten. De dampende varme kartofler overhældes i en stor
skål med en god olivenolie, skålen tildækkes og afkøler natten over.
1/2-3/4 kg løg (efter smag - nogle folk har det bedst med at være
sparsomme med løgene) skæres op i små stykker og blandes i kartoflerne,
der samtidig krydres med salt og peber.
250 gr. små, syltede agurker (Saltzgurken på tysk) skæres i skiver og
blandes i salaten, som nu trækker et par timers tid.
Kort før serveringen smages eventuelt til med lidt mere salt og peber.

Den kan jeg godt spise 5 af ugens dage.
Mvh
Erling

Erling Hansen (08-03-2007)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 08-03-07 21:07

Erling Hansen <spameh-dh@mail.dknospam> wrote:

> TBJ <bruussnabelaosprikdk> wrote:
>
> > Ja, prøv bare at smide den her - der kan jo også sagtens være flere der
> > læser med :)
> > Tommy
>
> OK. 1 kg faste mellemstore kartofler skæres i kvarter og koges dagen før
> du skal bruge salaten. De dampende varme kartofler overhældes i en stor
> skål med en god olivenolie, skålen tildækkes og afkøler natten over.
> 1/2-3/4 kg løg (efter smag - nogle folk har det bedst med at være
> sparsomme med løgene) skæres op i små stykker og blandes i kartoflerne,
> der samtidig krydres med salt og peber.
> 250 gr. små, syltede agurker (Saltzgurken på tysk) skæres i skiver og
> blandes i salaten, som nu trækker et par timers tid.
> Kort før serveringen smages eventuelt til med lidt mere salt og peber.
>
> Den kan jeg godt spise 5 af ugens dage.
> Mvh
> Erling
Jeg glemte at skrive at kartoflerne skal skrælles inden kogning (Jeg
skræller normalt aldrig mine kartofler).
Mvh
Erling

Ukendt (07-03-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 07-03-07 21:33


"Frank Leegaard" <Frank@FJERNESsuperbruger.dk> skrev i en meddelelse
news:45eef3d4$0$14045$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> Varm er ellers faktisk den bedste.

Ja, det er jo nok en smagssag. Personligt foretrækker jeg den kolde udgave.

> Men du har måske endnu ikke smagt en sådan?

Jo, det har jeg skam - indtil flere gange. Men jeg foretrækker nu alligevel
en kold.
Desuden skal jeg bruge den, hvor der ikke er mulighed for at varme den.
Tommy



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste