/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Apropos Frikadeller
Fra : Pernille Højgaard


Dato : 02-01-07 21:28

Jeg læste lige Lotte's spørgsmål, og diverse svar, og der var et par ting
der slog mig:

Bruger I andre ikke løg i jeres frikadelle-fars?
Og hvad slags kød bruger I?
Jeg har altid brugt hakket ko og gris, og masser af groft hakket løg.
For ikke at få farsen for tung, er jeg oxo begyndt at bruge frikalet (Kød,
frikalet og hakket løg. Evt. ekstra æg)

VH Pernille



 
 
Ralph (02-01-2007)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 02-01-07 23:20

"Pernille Højgaard" <ph@praxis-it.NOSPAM> skrev i en meddelelse
news:459ac03d$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Bruger I andre ikke løg i jeres frikadelle-fars?

jo da, men det var jo ikke spørgsmålet i første tråd.

> Og hvad slags kød bruger I?
> Jeg har altid brugt hakket ko og gris, og masser af groft hakket løg.

Niks, rent svin, og FINThakket løg, nærmest en mos lavet i miniprocessor,
hak først løget og så æg, havregryn og væske i, så 15 sekunder til, det
smager, men er usynligt i farsen (børnene VED godt hvornår det er fars eller
mors deller, MINE foretrækkes

> For ikke at få farsen for tung, er jeg oxo begyndt at bruge frikalet (Kød,
> frikalet og hakket løg. Evt. ekstra æg)

DIT problem

--
Ralph



Ukendt (03-01-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 03-01-07 09:11



"Pernille Højgaard" <ph@praxis-it.NOSPAM> skrev i en meddelelse
news:459ac03d$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg læste lige Lotte's spørgsmål, og diverse svar, og der var et par ting
> der slog mig:
>
> Bruger I andre ikke løg i jeres frikadelle-fars?
> Og hvad slags kød bruger I?
> Jeg har altid brugt hakket ko og gris, og masser af groft hakket løg.
> For ikke at få farsen for tung, er jeg oxo begyndt at bruge frikalet (Kød,
> frikalet og hakket løg. Evt. ekstra æg)
>
> VH Pernille
>
>

Hakket kalv og flæsk er osse min foretrukne. Masser af hakkede løg, sal &
peber, et enkelt æg til 500g kød, og så bruger jeg rasp, ikke noget bestemt
mål, hælder bare til farsen er fast (selvfølgelig med lidt mælk også), og
for mig et det meget vigtigt at farsen røres i hånden. Ingen maskiner her,
tak.

mvh Ebbe

--
Mænd holder ikke op med at lege fordi de bliver gamle.
Mænd bliver gamle fordi de holder op med at lege.




mcloud (03-01-2007)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 03-01-07 11:00


"Pernille Højgaard" <ph@praxis-it.NOSPAM> skrev i en meddelelse
news:459ac03d$0$168$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...


Hej
Jeg bruger også ½ gris og ½ kalv ca 5-600gram , 1 æg,salt ,peber,1 revet rå
løg,et godt skvat mel og en slat mælk.Og så kommer jeg 1 spsk Engelsk sauce
i .
Rør godt igennen og hvil i ca 15 minutter og derefter stege.

mvh mcloud



Kevin Borbye Edelvan~ (03-01-2007)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 03-01-07 16:11

Pernille Højgaard wrote:

> Bruger I andre ikke løg i jeres frikadelle-fars?

Joda. Og et kanon-tip er at hælde en god piskefløde i i stedet for
mælk/vand. Dét løfter dellerne til et nyt plan. Husk ekstra salt, ellers
bliver de "søde".

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Lisbeth Jacobsen (03-01-2007)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 03-01-07 16:20

"Kevin Borbye Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse
news:459bc767$0$49201$14726298@news.sunsite.dk...

> Joda. Og et kanon-tip er at hælde en god piskefløde i i stedet for
> mælk/vand. Dét løfter dellerne til et nyt plan. Husk ekstra salt, ellers
> bliver de "søde".

Jep... og smid dem så i frituregryden i stedet for panden! De bliver
kuglerunde og sprøde udvendigt, men saftige indvendige.






otnfjern@stofanet.dk (03-01-2007)
Kommentar
Fra : otnfjern@stofanet.dk


Dato : 03-01-07 17:53

Et par stykekr sliced bacon kan vi li.


Lisbeth Jacobsen <lisbeth_jacobsenFJERN@hotmail.com> wrote:

> "Kevin Borbye Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse
> news:459bc767$0$49201$14726298@news.sunsite.dk...
>
> > Joda. Og et kanon-tip er at hælde en god piskefløde i i stedet for
> > mælk/vand. Dét løfter dellerne til et nyt plan. Husk ekstra salt, ellers
> > bliver de "søde".
>
> Jep... og smid dem så i frituregryden i stedet for panden! De bliver
> kuglerunde og sprøde udvendigt, men saftige indvendige.

Kent Oldhøj (08-01-2007)
Kommentar
Fra : Kent Oldhøj


Dato : 08-01-07 19:33

"Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsenFJERN@hotmail.com> wrote in
news:459bccec$0$4157$ba624c82@nntp02.dk.telia.net:

> Jep... og smid dem så i frituregryden i stedet for panden! De bliver
> kuglerunde og sprøde udvendigt, men saftige indvendige.

Smag og behag er jo gudskelov forskellig. Jeg foretrækker smørstegte
deller, men jeg bruger gerne ca. 1/4 olie for at hæve stegetemperaturen
(Jeg bruner og steger færdig i ovn).

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste