/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
2 hurtige til suppen i aften
Fra :
Carina Hansen
Dato :
21-10-06 16:09
Hej
Jeg skal lave en grøntsagssuppe, hvor jeg først koger grøntsagerne ind med
hvidvin og derefter skal fløden i. Hvordan sikrer jeg mig at den ikke
skiller?
I bunden af tallerknen skal der ligge kammuslinger. Jeg har købt en pose
frosne. Er der ok bare at marinere dem i citron? Eller skal de steges/koges
eller noget andet?
VH
Carina
Frank Løkkegaard (
22-10-2006
)
Kommentar
Fra :
Frank Løkkegaard
Dato :
22-10-06 13:08
"Carina Hansen" <carina@nospam.inv> on lørdag 21. oktober 2006 at 17:09
+0100 wrote:
>
>Jeg skal lave en grøntsagssuppe, hvor jeg først koger grøntsagerne ind
>med
>hvidvin og derefter skal fløden i. Hvordan sikrer jeg mig at den ikke
>skiller?
Lav varme og gang i piskeriset
>
>
>I bunden af tallerknen skal der ligge kammuslinger. Jeg har købt en pose
>frosne. Er der ok bare at marinere dem i citron? Eller skal de
>steges/koges
>eller noget andet?
Lad dem lige få varmen gennem et ophold i lidt af suppen
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.