/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvid Søbekål - Anbefales ! :-)
Fra : Spang


Dato : 09-10-06 03:22

Vores lokale museeum har en lille spiseafdeling, hvor de
laver gamle, Danske retter, en ny hver uge.

Så de havde "Hvid Søbekål" for et par uger siden. Fandt
en opskrift på nettet og lavede det i går. Brugte Netto's
"røgede" flæsk, ca. 800 gr. og ingen kommen. Pas på
med tiden, den skal koge i ca. 75 minutter, men du kan
nøjes med 60-65 og få lidt bid i kålen.:

http://subii.dk/opskrifter/recipe.php?recipeid=1111

MUMS !

Spang



 
 
helena (09-10-2006)
Kommentar
Fra : helena


Dato : 09-10-06 09:11


"Spang" <øælæøø@øæøå.dk> skrev i en meddelelse
news:4529b247$0$146$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Vores lokale museeum har en lille spiseafdeling, hvor de
> laver gamle, Danske retter, en ny hver uge.
>
> Så de havde "Hvid Søbekål" for et par uger siden. Fandt
> en opskrift på nettet og lavede det i går. Brugte Netto's
> "røgede" flæsk, ca. 800 gr. og ingen kommen. Pas på
> med tiden, den skal koge i ca. 75 minutter, men du kan
> nøjes med 60-65 og få lidt bid i kålen.:
>
> http://subii.dk/opskrifter/recipe.php?recipeid=1111
>
> MUMS !
>
> Spang

Jep, den må jeg prøve. I det hele taget er en del af de gamle danske retter
skønne, f. eks. Irsk stuvning og Skipperlabskows - hjemmelavet selvfølgelig.

Helena
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste