/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Estragon Eddike
Fra : Sidsel L. Espersen


Dato : 24-06-01 21:48

Nogen der har nogle forslag til at bruge denne vidunderlige eddike?

Hvis det siger jer noget er det Heidelberg's Estragon Eddike.

På forhånd Tak!


--
- Sidsel & da Gang O' Ferts feat.
Terrible Turbo Terror Tyson and Loke da Thief




 
 
Jens Karstensen (26-06-2001)
Kommentar
Fra : Jens Karstensen


Dato : 26-06-01 05:55

Jeg bruger gerne lidt estragon eddike når jeg laver dressing til salaten.

"Sidsel L. Espersen" <Weezil@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:9h5jli$qf2$1@news.inet.tele.dk...
> Nogen der har nogle forslag til at bruge denne vidunderlige eddike?
>
> Hvis det siger jer noget er det Heidelberg's Estragon Eddike.
>
> På forhånd Tak!
>
>
> --
> - Sidsel & da Gang O' Ferts feat.
> Terrible Turbo Terror Tyson and Loke da Thief
>
>
>



Emil (02-07-2001)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 02-07-01 02:33

On Sun, 24 Jun 2001, Sidsel L. Espersen wrote:

>Nogen der har nogle forslag til at bruge denne vidunderlige eddike?
>Hvis det siger jer noget er det Heidelberg's Estragon Eddike.

Nu har jeg kun min hjemmelavede esdragoneddike; men det er et
godt krydderi til æggeretter (gratin) og i sovs til lyst kød
(kylling, høns og kalv). Lyse supper vinder også i velsmag med et
stænk før serveringen; men det er jo ikke lige suppetid nu.

Jeg har ikke set det anbefalet til kogt fisk; men det giver en
fin smag, især i de kolde varianter sammen med lidt anis eller
fennikkel.
Det indgår også i Rævesovs [1] til gravad makrel.
Problemet (for mig) er at huske at bruge det.

Til efteråret vil jeg bruge et par liter til at lave
bearnaiseessens med, fordi jeg finder dette meget mere
anvendeligt - og nej, ikke kun til sovse; der findes andre måder.


m.v.h. Emil

[1] 2 spsk fransk sennep, 1 spsk sukker, 2 spsk esdragoneddike,
0,5 dl olivenolie, 1 bundt fint hakket dild og en smule salt.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste