/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hurtige syltede agurker
Fra : HanneL


Dato : 27-08-06 13:56

Jeg havde en gang en opskrift på syltede agurker, som man kunne lave "lige
inden" man skulle spise dem. Men desværre er opskriften blevet væk. Er der
mon nogen der ligger inde med sådan en opskrift?

På forhånd tak



 
 
Jesper Mehlsen (27-08-2006)
Kommentar
Fra : Jesper Mehlsen


Dato : 27-08-06 19:14

HanneL skrev:
> Jeg havde en gang en opskrift på syltede agurker, som man kunne lave "lige
> inden" man skulle spise dem. Men desværre er opskriften blevet væk. Er der
> mon nogen der ligger inde med sådan en opskrift?
>
> På forhånd tak
>
>
Er der andet i syltning end eddike, salt, sukker og peber?


Thomas Widmann (27-08-2006)
Kommentar
Fra : Thomas Widmann


Dato : 27-08-06 19:33

Jesper Mehlsen <jesperSLETDETTEmehlsen@gmail.com> writes:

> Er der andet i syltning end eddike, salt, sukker og peber?

Dild, fx.

/Thomas
--
Thomas Widmann twid@bibulus.org http://www.twid.bibulus.org
Flat 0/1, 57 Rose Street, Garnethill, Glasgow G3 6SF, Scotland, EU

Jesper Mehlsen (27-08-2006)
Kommentar
Fra : Jesper Mehlsen


Dato : 27-08-06 20:02

Thomas Widmann skrev:
> Jesper Mehlsen <jesperSLETDETTEmehlsen@gmail.com> writes:
>
>> Er der andet i syltning end eddike, salt, sukker og peber?
>
> Dild, fx.
>
> /Thomas
ja ja .. ved det godt. *G*
Kunne bare ikke lade være.



Jesper

HanneL (27-08-2006)
Kommentar
Fra : HanneL


Dato : 27-08-06 19:33


"Jesper Mehlsen" <jesperSLETDETTEmehlsen@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:44f1e152$0$75041$14726298@news.sunsite.dk...
> HanneL skrev:
>> Jeg havde en gang en opskrift på syltede agurker, som man kunne lave
>> "lige inden" man skulle spise dem. Men desværre er opskriften blevet væk.
>> Er der mon nogen der ligger inde med sådan en opskrift?
>>
>> På forhånd tak
> Er der andet i syltning end eddike, salt, sukker og peber?

Nej, men de opskrifter jeg har fundet på nettet står det bare at det skal st
i 10-14 dage før de er klar. Men har fået den ønskede opskrift andet sted.



Trine Kornum Christi~ (27-08-2006)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 27-08-06 19:46

"HanneL" <nomail@.dk> writes:

> Jeg havde en gang en opskrift på syltede agurker, som man kunne lave "lige
> inden" man skulle spise dem. Men desværre er opskriften blevet væk. Er der
> mon nogen der ligger inde med sådan en opskrift?

Syltede agurker skal typisk udvandes og alt muligt besværligt, men kan
det mon være agurkesalat du tænker på?

Når jeg laver det, så er det halvt vand, halvt eddike og hvad der
svarer til 1/3 sukker. Altså f.eks. 1 dl vand, 1 dl eddike og 1/3 dl
sukker, men jeg kan også godt lide det surt.

Det skal bare krydres med salt og peber efter smag. Agurkerne rives
eller skæres i tynde skiver og kommes i lagen.

Det smager aldeles fantastisk på en ostemad! Men anvendes mere typisk
til kyllingesteg og lignende. :)

Mvh Trine

--
Hyggelig butik med spændende ting, kurve, julesager og meget mere
Kom og besøg os, tag madpakken med og gå en tur i skoven

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Daniel W Johansen (28-08-2006)
Kommentar
Fra : Daniel W Johansen


Dato : 28-08-06 20:42

Vi brugte denne på kokkeskolen, og bruger den stadigvæk i dag.

En masse aqurker skæres i passende skiver og lægges ud på et
viskestykke, herefter drysses de med salt og stilles til hvile i et par
timer / alt efter hvad man gider.

Sukker, eddike, laurbær, hel sort peber og hvad man ellers måtte ønske
koges op og stilles til afkøling

Når agurkerne har stået lang tid nok, og lagen er afkølet presses så
meget som muligt væde ud af agurkerne som muligt (i hånden,
viskestykket, en si, what so ever) og smides i lagen og så skal de
ellers trække, i ja.. mindst en time :) jo længere tid, jo bedre.



HanneL skrev:
> Jeg havde en gang en opskrift på syltede agurker, som man kunne lave "lige
> inden" man skulle spise dem. Men desværre er opskriften blevet væk. Er der
> mon nogen der ligger inde med sådan en opskrift?
>
> På forhånd tak
>
>

Frank Løkkegaard (28-08-2006)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 28-08-06 22:04

"HanneL" <nomail@.dk> on søndag 27. august 2006 at 20:32 +0100 wrote:
>Nej, men de opskrifter jeg har fundet på nettet står det bare at det skal
>st
>i 10-14 dage før de er klar. Men har fået den ønskede opskrift andet
>sted.

Men den ønsker du altså ikke at dele?
Besynderligt, for du havde vel satset på at der var nogle er, der gerne
ville dele med dig?

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste