/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rosenblomst marmelade ?
Fra : a.b.renner@gmx.de


Dato : 12-08-06 20:54

Da vi var på Kreta (et af verdens kulinariske "usteder") smagte vi
noget fantastisk:

Græsk youghurt med rosenblomst marmelade.

Nu vil jeg prøve at lave rosenblomst marmelade. Er der nogen som ved
om man kan spise alle slags roser eller om der er nogen man skal holde
sig fra ?

På forhånd tak,
/Jens


 
 
LarsJ (13-08-2006)
Kommentar
Fra : LarsJ


Dato : 13-08-06 00:27

a.b.renner@gmx.de skrev:
> Da vi var på Kreta (et af verdens kulinariske "usteder") smagte vi
> noget fantastisk:
>
> Græsk youghurt med rosenblomst marmelade.
>
> Nu vil jeg prøve at lave rosenblomst marmelade. Er der nogen som ved
> om man kan spise alle slags roser eller om der er nogen man skal holde
> sig fra ?
>

Tjah, du skal nok holde dig fra de sprøjtede - desuden egner
nyudsprungne sig bedst til formålet. Jo kraftigere duft, jo mere smag.
Der skal en del til for at give smag, men du kan jo "snyde" lidt og
bruge købt rosenvand i stedet.

Ebbe Hansen (13-08-2006)
Kommentar
Fra : Ebbe Hansen


Dato : 13-08-06 08:09

On 12 Aug 2006 12:54:13 -0700, a.b.renner@gmx.de wrote:
klip
>
>Nu vil jeg prøve at lave rosenblomst marmelade. Er der nogen som ved
>om man kan spise alle slags roser eller om der er nogen man skal holde
>sig fra ?
>
>På forhånd tak,
>/Jens

Hold dig fra min
mvh Ebbe

Sebastian Hoffmann (13-08-2006)
Kommentar
Fra : Sebastian Hoffmann


Dato : 13-08-06 20:59

Jeg har selv været på Kreta 6 gange, men har endnu ikke smagt delikatessen.
Min mor fortalte mig dog om den, da de smagte det på øen denne sommer. Jeg
skal først ha' forklaret hende idéen med nyhedsgrupper, men så skulle der
gerne komme bud.
Jeg ved, at hun også har eksperimenteret med nogle syltede meloner, de fik
med hjem derfra, så mon ikke hun får knækket koden ?

Held og lykke!

-Nina

<a.b.renner@gmx.de> skrev i en meddelelse
news:1155412453.661961.204660@m79g2000cwm.googlegroups.com...
Da vi var på Kreta (et af verdens kulinariske "usteder") smagte vi
noget fantastisk:

Græsk youghurt med rosenblomst marmelade.

Nu vil jeg prøve at lave rosenblomst marmelade. Er der nogen som ved
om man kan spise alle slags roser eller om der er nogen man skal holde
sig fra ?

På forhånd tak,
/Jens



a.b.renner@gmx.de (15-08-2006)
Kommentar
Fra : a.b.renner@gmx.de


Dato : 15-08-06 12:02


Sebastian Hoffmann skrev:

> Jeg har selv været på Kreta 6 gange, men har endnu ikke smagt delikatessen.
> Min mor fortalte mig dog om den, da de smagte det på øen denne sommer.. Jeg
> skal først ha' forklaret hende idéen med nyhedsgrupper, men så skulle der
> gerne komme bud.
> Jeg ved, at hun også har eksperimenteret med nogle syltede meloner, de fik
> med hjem derfra, så mon ikke hun får knækket koden ?
>
> Held og lykke!
>
> -Nina
>

Jeg prøvede i går med hjemmelavet kirsebær gelé. Det smager også
godt med græsk youghurt!

mvh
/Jens


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste