/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
djionnaise
Fra : Lone


Dato : 22-06-06 22:56

Jeg er blevet anbefalet at bruge djionnaise i nogle sandwich. Jeg har
aldrig brugt det før, men det er mit indtryk at det i virkeligheden blot
er djionsennep rørt med mayonnaise.
Hvis det er tilfældet kan jeg jo bare lave det selv. (billigere)
Er der nogen her der vil fortælle mig om djionnaise?

Lone

 
 
Klaus Alexander Seis~ (23-06-2006)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 23-06-06 05:18

Lone skrev:

> Jeg er blevet anbefalet at bruge djionnaise i nogle sandwich.
> Jeg har aldrig brugt det før, men det er mit indtryk at det i
> virkeligheden blot er djionsennep rørt med mayonnaise.

Det lyder næsten sådan:
http://www.hungry-girl.com/chew/chewdetails.php?isid=452

Men hvorfor ikke prøve sig frem?

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
Copenhagen, Denmark
http://surdej.dk/

Kevin Edelvang (23-06-2006)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 23-06-06 08:12

Lone wrote:

> Jeg er blevet anbefalet at bruge djionnaise i nogle sandwich. Jeg har
> aldrig brugt det før, men det er mit indtryk at det i virkeligheden blot
> er djionsennep rørt med mayonnaise.
> Hvis det er tilfældet kan jeg jo bare lave det selv. (billigere)
> Er der nogen her der vil fortælle mig om djionnaise?

Du har ret i din antagelse. Og blandingsforholdet er helt op til egen
smag. Men en godt udgangspunkt er to dele mayonnaise til en del dijon.

Mvh
Kevin Edelvang

Kevin Edelvang (23-06-2006)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 23-06-06 08:17

Kevin Edelvang wrote:

> Du har ret i din antagelse. Og blandingsforholdet er helt op til egen
> smag. Men en godt udgangspunkt er to dele mayonnaise til en del dijon.

Og jeg glemte lige at sige, at et halvt baguette smurt med blandingen på
hver side og så god emmenthaler, kogt, fransk landskinke og så et blad
salat, hvis man absolut vil... uuhm.... Min favoritsandwich sammen med
en go' amerikansk steak sandwich.

Mvh
Kevin Edelvang

Lone (23-06-2006)
Kommentar
Fra : Lone


Dato : 23-06-06 08:24

Kevin Edelvang skrev:
> Kevin Edelvang wrote:
>
>> Du har ret i din antagelse. Og blandingsforholdet er helt op til egen
>> smag. Men en godt udgangspunkt er to dele mayonnaise til en del dijon.
>
> Og jeg glemte lige at sige, at et halvt baguette smurt med blandingen på
> hver side og så god emmenthaler, kogt, fransk landskinke og så et blad
> salat, hvis man absolut vil... uuhm.... Min favoritsandwich sammen med
> en go' amerikansk steak sandwich.
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
Uhm det lyder godt, det vil jeg prøve
Lone

Jette (23-06-2006)
Kommentar
Fra : Jette


Dato : 23-06-06 15:29


"Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse
news:449b9551$0$15781$14726298@news.sunsite.dk...
> Kevin Edelvang wrote:
>
Min favoritsandwich sammen med
> en go' amerikansk steak sandwich.
>

Den lyder rigtig lækker, Kevin. Og så kommer
det........uundgåelige...............kan vi få opskriften på den goé
amerikansk steak sandwich. Det lyder lidt som herremad. 250 g. steak og så
brød???

Jeg sparer altså på mayonaisen når jeg til clubsandwich skal lave
blandingen. Dijonsennepen kan sagtens få mundvandet frem, så halvt af hver
er mit bud..... og nogenlunde lille portion.

Hilsen Jette



Basil (23-06-2006)
Kommentar
Fra : Basil


Dato : 23-06-06 16:43

Den 23-06-2006, skrev Jette:
> "Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> skrev i en meddelelse
> news:449b9551$0$15781$14726298@news.sunsite.dk...
>> Kevin Edelvang wrote:
>>
> Min favoritsandwich sammen med
>> en go' amerikansk steak sandwich.
>>
>
> Den lyder rigtig lækker, Kevin. Og så kommer
> det........uundgåelige...............kan vi få opskriften på den goé
> amerikansk steak sandwich. Det lyder lidt som herremad. 250 g. steak og så
> brød???

Jeg er også lige med på en lytter der, MUMS.
Kai



Kevin Edelvang (23-06-2006)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 23-06-06 17:21

Jette wrote:

> Den lyder rigtig lækker, Kevin. Og så kommer
> det........uundgåelige...............kan vi få opskriften på den goé
> amerikansk steak sandwich. Det lyder lidt som herremad. 250 g. steak og så
> brød???

Naahr, der er sikkert tusinde måder at gøre det på.. jeg plejer at lave
det af andendags-steg af f.eks. culotte. Tynde skiver varmes let på
panden med en skive ost på, bløde løg, mayo, "amerikansk" sennep (eller
dijonnaise i stedet for de to) og ind imellem to skiver ristet brød
eller en god sprød bolle.

Man kan givetvis også grille en tynd steak let og bruge den i stedet.

Er det for "usundt" plejer lidt salat og tomat ikke at gøre den store
ulykke, men jeg foretrækker uden.

Mvh
Kevin Edelvang


Lone (23-06-2006)
Kommentar
Fra : Lone


Dato : 23-06-06 08:26

Tusinde tak for svarene, jeg prøver mig frem.



Lone

Thomas Peter Bitsch (24-06-2006)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 24-06-06 08:56

Lone <duerikke@etellerandet.dk> skrev:
>Jeg er blevet anbefalet at bruge
>djionnaise i nogle sandwich. Jeg har
>aldrig brugt det før, men det er mit
>indtryk at det i virkeligheden blot
>er djionsennep rørt med mayonnaise.
>Hvis det er tilfældet kan jeg jo
>bare lave det selv. (billigere)
>Er der nogen her der vil fortælle
>mig om djionnaise?
>
>Lone

Den originale, og eneste, dijonaise fra Maille, er et
uovertruffen produkt som vil være vanskelig at efterligne.
Dijon sennep fra Maille er fremstillet siden 1747, og
mayonnaisen er lavet efter en speciel opskrift. Derfor bliver
det vanskeligt at ramme den originale smag, for hvilke sennep og
majonaise har lige den rette "kemi". Men ud over at lave en
majonaise selv, er det vanskeligt at få ordentlig kvalitet. Og
så urimlig dyr er dijonaise vel ikke, ofte 2 for 25.-
I`m A Survivor


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste