/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Dej uden gær
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 18-06-01 15:52

Nææ, hov - jeg glemte at købe gær til min pizzabund. Er det nu også
nødvendigt? Kan jeg lave en acceptabel pizzabund uden gær eller er det bedre
at lade være....?

Kåre



 
 
Gerner (18-06-2001)
Kommentar
Fra : Gerner


Dato : 18-06-01 18:39

On Mon, 18 Jun 2001 16:52:07 +0200, "Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk>
wrote:

>Nææ, hov - jeg glemte at købe gær til min pizzabund. Er det nu også
>nødvendigt? Kan jeg lave en acceptabel pizzabund uden gær eller er det bedre
>at lade være....?

Hvad med bagepulver ? Det har længere holdbarhed, så det kan man altid have
liggende. Der findes også tørgær.
>
>Kåre
>

--
To.: Echelon

No of SETI units returned: 1389
Processing time: 43 days, 13 hours.
(Total hours: 1045)
www.setiathome.ssl.berkeley.edu

Neta & Peter (19-06-2001)
Kommentar
Fra : Neta & Peter


Dato : 19-06-01 07:12

"Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:9gl4ii$pk3$1@sunsite.dk...
> Nææ, hov - jeg glemte at købe gær til min pizzabund. Er det nu også
> nødvendigt? Kan jeg lave en acceptabel pizzabund uden gær eller er det
bedre
> at lade være....?

Jeg tror en flad pizza vil være ret tør, men jeg har ofte lavede lukkede
"pizza"er uden gær. Pirog-agtige ting med fyld af grøntsager som spidskål,
spinat, rucola, forårsløg, svitset med olivenolie og hvidløg og blandet med
nogle sorte oliven.

MVH

Peter




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste