/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Skal jeg købe Den nye Zwilling kniv eller ~
Fra : Basse


Dato : 30-05-06 20:53

jeg håber i kan hjælpe mig.

jeg står meget i køkkenet og vil gerne have noget ordentligt udstyr.

lige nu har jeg en Global kniv (G3) som jeg købt billigt for 400 kr.

jeg er meget intressert i at få et stykke værktøj som jeg kan bruge
resten af mit liv.
jeg er villig til at bruge en del penge på det.

jeg er intresseret i:

http://net-shoppen.dk/group.asp?group=11041&sub=1
3. Twin Cermax Kokkekniv

en ny kniv fra Zwilling fra den Japanske afdeling, med en skarphed på
66 Rockwell. den sælges i en begrænset periode og kommer i en meget
flot æske.
prisen er på 1600 kr

hvis jeg køber den, vil jeg værre EKSTREM forsigtig med den, og
hånd-vaske og tørrer af straks efter brug hver gang. jeg vil passe
på den som var den mit eneste barn.

skal jeg købe den? eller kan i hjælpe mig med at finde andre (rigtig)
gode knive?
er den pengene værd?

på forhånd - Tak


Asger (14 år)


 
 
Ukendt (30-05-2006)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 30-05-06 21:57

Basse wrote:

> http://net-shoppen.dk/group.asp?group=11041&sub=1
> 3. Twin Cermax Kokkekniv

kniven er tilsyneladende opbygget på samme måde som San Mai klinger er
det. du får ingen eller kun meget få problemer med at kniven skal passes
som en baby.. jeg har flere knive med et højt indhold af kulstod, kun
blotlagt ved æggen, den skal blot tøres af efter brug så er du på plads
med en god kniv i laaaaaaaaaaaaaaaaang tid.


btw: rockwell har ikke noget med 'skarpheden' at gøre... det er hvor
hårdt tryk metallet kan tåle. høj RC er fint, men det gør også kniven en
satan at slibe igen. gør dig selv en tjeneste og sørg for at holde
kniven slebet løbende.


--
Claus 'Claude' Albæk (kbh.)

SB (08-06-2006)
Kommentar
Fra : SB


Dato : 08-06-06 16:22


""Claus Albæk (Kbh.)"" <claude@eugina.dk> skrev i en meddelelse
news:447cb194$0$15783$14726298@news.sunsite.dk...
> Basse wrote:
>
>> http://net-shoppen.dk/group.asp?group=11041&sub=1
>> 3. Twin Cermax Kokkekniv
>
> kniven er tilsyneladende opbygget på samme måde som San Mai klinger er
> det. du får ingen eller kun meget få problemer med at kniven skal passes
> som en baby.. jeg har flere knive med et højt indhold af kulstod, kun
> blotlagt ved æggen, den skal blot tøres af efter brug så er du på plads
> med en god kniv i laaaaaaaaaaaaaaaaang tid.
>
>
> btw: rockwell har ikke noget med 'skarpheden' at gøre... det er hvor hårdt
> tryk metallet kan tåle. høj RC er fint, men det gør også kniven en satan
> at slibe igen. gør dig selv en tjeneste og sørg for at holde kniven slebet
> løbende.
>
>
> --
> Claus 'Claude' Albæk (kbh.)

Prøv at kigge her

http://www.hwl.dk/Default.aspx

selvf. under punktet knive

Søren



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste