/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
tyndstegsfilet...
Fra : (-Peter-)


Dato : 30-04-06 18:15

hej..

har lige været i fakta og købe en tyndstegsfilet..

kan denne skæres ud til bøffer (er godt nok dybfrossen, men regner ikke
med at der sker noget ved at tø den og og fryse den efter den er skåret
ud)..

hvis ja.. de bøffer man får, er det entrecote??

/peter

 
 
Gamle (30-04-2006)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 30-04-06 19:17


"(-Peter-)" <garfieldpbj@mail-online.dk> skrev i en meddelelse
news:e32r9n$oep$2@news.net.uni-c.dk...
> hej..
>
> har lige været i fakta og købe en tyndstegsfilet..
>
> kan denne skæres ud til bøffer (er godt nok dybfrossen, men regner ikke
> med at der sker noget ved at tø den og og fryse den efter den er skåret
> ud)..
>
> hvis ja.. de bøffer man får, er det entrecote??

Hej.
Du behøver ikke tø den helt op inden udskæringen til bøffer. En god
fintandet sav klarer faktisk udskæringen næsten uden optøning. Bare husk at
brænde klingen af så den er 100% steril.
Entrecote kommer fra højrebet.
Se her http://www.meatboard.dk/view.asp?ID=577

Mvh.
Torben




(-Peter-) (30-04-2006)
Kommentar
Fra : (-Peter-)


Dato : 30-04-06 19:27

Gamle skrev:
> "(-Peter-)" <garfieldpbj@mail-online.dk> skrev i en meddelelse
> news:e32r9n$oep$2@news.net.uni-c.dk...
>> hej..
>>
>> har lige været i fakta og købe en tyndstegsfilet..
>>
>> kan denne skæres ud til bøffer (er godt nok dybfrossen, men regner ikke
>> med at der sker noget ved at tø den og og fryse den efter den er skåret
>> ud)..
>>
>> hvis ja.. de bøffer man får, er det entrecote??
>
> Hej.
> Du behøver ikke tø den helt op inden udskæringen til bøffer. En god
> fintandet sav klarer faktisk udskæringen næsten uden optøning. Bare husk at
> brænde klingen af så den er 100% steril.
> Entrecote kommer fra højrebet.
> Se her http://www.meatboard.dk/view.asp?ID=577
>
> Mvh.
> Torben
>
>
>
tak for svaret... vil nok anvende en brødkniv hvis det er...

mvh
peter

Thomas Hansen (03-05-2006)
Kommentar
Fra : Thomas Hansen


Dato : 03-05-06 20:52

>>
> tak for svaret... vil nok anvende en brødkniv hvis det er...
>
> mvh
> peter

Hej
En såkaldt konditersav er rigtig godt til formålet.
Og hvis du absolut vil kalde dine bøffer noget, så kan du kalde dem farmer
steaks eller farmer bøffer. Det kaldte vi ihvertfald bøffer skåret af
tyndsteg den gang jeg arbejdede som slagter.

/Thomas
--
"jeg blev perfekt da jeg stoppede med at overdrive"

Emil (03-05-2006)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 03-05-06 23:41

Thomas Hansen wrote:

>En såkaldt konditersav er rigtig godt til formålet.

Hvad er det for en dims? Google kender heller ikke ordet
'konditorsav' eller nogle af mine andre staveforsøg.

Jeg bruger selv en 'Carbon-Steel' klinge i min nedstryger, når
der skal deles frosset kød. Klingen går bare i opvaskeren uden
problemer. Jeg skulle mærke godt efter, om den havde tænder. Det
har den; men snittet bliver næsten som efter en skarp kniv.


m.v.h. Emil

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste