/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Creme fraiche
Fra : Margit


Dato : 10-04-06 16:23

Bliver creme fraiche bedre af at blive pisket.
Har sommetider fået noget, der er mere cremet.

Mvh Margit



 
 
Kim Schulz (10-04-2006)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 10-04-06 16:26

On Mon, 10 Apr 2006 17:22:43 +0200
"Margit" <has@has.dk> wrote:

> Bliver creme fraiche bedre af at blive pisket.
> Har sommetider fået noget, der er mere cremet.
>

det får en mere flydende konsistens

Peter Westh (10-04-2006)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 10-04-06 16:50

"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
news:20060410172612.36696e62@h198.s.cs.auc.dk...
On Mon, 10 Apr 2006 17:22:43 +0200
"Margit" <has@has.dk> wrote:

>> Bliver creme fraiche bedre af at blive pisket.
>> Har sommetider fået noget, der er mere cremet.

>det får en mere flydende konsistens

Creme fraice 38% kan faktisk piskes stift ligesom flødeskum. Men det er også
som udgangspunkt mere cremet end 18%.

/P




Ukendt (10-04-2006)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 10-04-06 16:53


"Margit" <has@has.dk> skrev i en meddelelse
news:443a784c$0$47025$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Bliver creme fraiche bedre af at blive pisket.
> Har sommetider fået noget, der er mere cremet.
>

Er det den på 18% du bruger? Prøv den på 38%, hvis den skal være mere
cremet. Jeg er sikker på, at det er den du har fået, som har været tykkere
og mere cremet i konsistensen.

Man kan ikke piske den på 18% så den bliver cremet og "tyk" i konsistensen.
Den vil blot blive tynd omgang te af at blive pisket.

Tina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste