/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
børnemad
Fra : Kitti Egevang


Dato : 27-03-06 21:26

Hej Gruppe.
Jeg skal holde børnefødselsdag for 16 piger og har tænkt mig at servere
pølsehorn og minipizzaer for dem.
Jeg har før lavet pølsehornene dagen før, og så bare varmet dem op på selve
dagen, og de var rigtig gode.
Nu er mit spørgsmål så om jeg kan gøre det samme med pizzaerne??
Og hvis jeg kan - skal jeg så bage dem dagen før, eller blot lavet dejen og
putte fyld på og så opbevare dem klar til bagning??

Tak - på forhånd.
Hilsen Kitti.



 
 
Kasper Malmberg (28-03-2006)
Kommentar
Fra : Kasper Malmberg


Dato : 28-03-06 06:56

Kitti Egevang skrev:
> Hej Gruppe.
> Jeg skal holde børnefødselsdag for 16 piger og har tænkt mig at servere
> pølsehorn og minipizzaer for dem.
> Jeg har før lavet pølsehornene dagen før, og så bare varmet dem op på selve
> dagen, og de var rigtig gode.
> Nu er mit spørgsmål så om jeg kan gøre det samme med pizzaerne??
> Og hvis jeg kan - skal jeg så bage dem dagen før, eller blot lavet dejen og
> putte fyld på og så opbevare dem klar til bagning??
>
> Tak - på forhånd.
> Hilsen Kitti.
>
>
Lige et lille forslag der måske gør pizza bagningen lidt lettere.

halveret pitabrød er rigtig gode som pizzabund, så er du fri for alt
bøvlet med dej osv.

MVH
Kasper Malmberg

Heidi B. Petersen (28-03-2006)
Kommentar
Fra : Heidi B. Petersen


Dato : 28-03-06 17:00


"Kasper Malmberg" <malmberg@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:4428cfca$0$67261$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
>>
> Lige et lille forslag der måske gør pizza bagningen lidt lettere.
>
> halveret pitabrød er rigtig gode som pizzabund, så er du fri for alt
> bøvlet med dej osv.
>
Ja, det vil jeg give Kasper ret i... Det smager Mums



Max (28-03-2006)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 28-03-06 18:47

Hej Kitti

> Jeg har før lavet pølsehornene dagen før, og så bare varmet dem op på
> selve dagen, og de var rigtig gode.

Min søns klasse laver mad i skolen til at sælge i frikvarteret, der
bager de pizasnegle som de varmer op gennem ugen og de
er populære blandt ungerne.

Mvh Max




Padre (29-03-2006)
Kommentar
Fra : Padre


Dato : 29-03-06 13:23

Min erfaring med pizza er, at det kan mærkes på konsistensen, når de
varmes op dagen after.

Der er foreslået at bruge halve pitabrud som bund, en anden idé kunne
være at lave "Sandwich Saint Germain": flækkede flûtes (gerne fra
dagen i forvejen) dækkes med tomatsauce, drysses med mozzarella og
ovenpå lægges skiver af peperoni. Bages som en pizza.

En hurtig tomatsauce: 1 ds flåede tomater til en lille ds
tomatkoncentrat; det blendes med lidt salt og endnu mindre peber.

--
padre


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste