/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
flæskesteg til to
Fra : (-Peter-)


Dato : 26-03-06 13:36

hej..

var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...

denne skal jeg og mine kæreste spise noget af i dag...

hvor mange stykker vil i mene jeg skal dele den i?? 4??

mvh
peter

 
 
Max (26-03-2006)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 26-03-06 13:51

Hej

> var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...

1.6 ton, noget af en grissebasse den kommer fra :)

Mvh Max



(-Peter-) (26-03-2006)
Kommentar
Fra : (-Peter-)


Dato : 26-03-06 14:06

Max skrev:
> Hej
>
>> var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...
>
> 1.6 ton, noget af en grissebasse den kommer fra :)
>
> Mvh Max
>
>
tja... nu læser jeg på uni i engelske bøger, hvor de kun anvender
punktum som decimaltegn.. så må være en arbejdsskade... :)

Heidi, Miver og Mull~ (26-03-2006)
Kommentar
Fra : Heidi, Miver og Mull~


Dato : 26-03-06 14:10


<klip> var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...
> 1.6 ton, noget af en grissebasse den kommer fra :)
</klip>

*tak for søndagens bedste grin*

Hilsen Heidi, der elsker god humor :)
http://chocolade.dk - nå, ja og chocolade også ...



Peter Westh (26-03-2006)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 26-03-06 13:51

"(-Peter-)" <garfieldpbj@mail-online.dk> skrev i en meddelelse
news:e061ru$17m$1@news.net.uni-c.dk...
> hej..
>
> var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...
>
> denne skal jeg og mine kæreste spise noget af i dag...
>
> hvor mange stykker vil i mene jeg skal dele den i??

Jeg ville ikke lave en flæsksteg meget mindre end halvandet kilo. Steg den
hele og brug resten til pålæg og biksemad - uhm!

/P



Christian Ulrich (26-03-2006)
Kommentar
Fra : Christian Ulrich


Dato : 26-03-06 14:26

Peter Westh wrote:

> Jeg ville ikke lave en flæsksteg meget mindre end halvandet kilo. Steg den
> hele og brug resten til pålæg og biksemad - uhm!
>

Ja det er vejen frem, ellers bliver det meget nemt noget tørt stads og
den vil få en sjov facon hvis stykket* ikke er langt nok.

*skrev med vilje ikke "den"

God vind,
Christian



Nette (27-03-2006)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 27-03-06 16:01


"(-Peter-)" skrev

> var i bilka igår og fandt en svinekam på 1.685 kg...
>
> denne skal jeg og mine kæreste spise noget af i dag...
>
> hvor mange stykker vil i mene jeg skal dele den i?? 4??

Tror roligt I kan dele den i lidt mere end fire stykker.

Får I den stegt ved slagteren?

Ca. 1 kg. er det mindste jeg har stegt, og det er blevet ganske godt. Lav
temperatur og langtidsstegning øger saftigheden.

Nette




Kert Rats (28-03-2006)
Kommentar
Fra : Kert Rats


Dato : 28-03-06 05:01


"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4427fe13$0$15785$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "(-Peter-)" skrev
>
> Ca. 1 kg. er det mindste jeg har stegt, og det er blevet ganske godt. Lav
> temperatur og langtidsstegning øger saftigheden.
>
> Nette
>
>
Men sværen kan blive noget blød ved langtidsstegning. Brug derfor grill til
sidst, ca. 10-15 minutter. Placer stegen i bunden af ovnen, så stegen er
længst væk fra grill-legemet. Derved minimeres risikoen for at
brænde/forkulle sværen. Pensl gerne med lidt olie/stegesky, det sprøder
sværen og giver boblesvær.

Bob appetit!


Venligst

Kert Rats



Nette (28-03-2006)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 28-03-06 19:47


"Kert Rats" skrev

> Men sværen kan blive noget blød ved langtidsstegning. Brug derfor grill
til
> sidst, ca. 10-15 minutter. Placer stegen i bunden af ovnen, så stegen er
> længst væk fra grill-legemet. Derved minimeres risikoen for at
> brænde/forkulle sværen. Pensl gerne med lidt olie/stegesky, det sprøder
> sværen og giver boblesvær.

Ja, selvfølgelig. Det glemte jeg.

Nette



Ole Christiansen (29-03-2006)
Kommentar
Fra : Ole Christiansen


Dato : 29-03-06 08:27


"Nette" <nettesnetpostfjerndette@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4429851c$0$15795$14726298@news.sunsite.dk...
>
> "Kert Rats" skrev
>
>> Men sværen kan blive noget blød ved langtidsstegning. Brug derfor grill
> til
>> sidst, ca. 10-15 minutter. Placer stegen i bunden af ovnen, så stegen er
>> længst væk fra grill-legemet. Derved minimeres risikoen for at
>> brænde/forkulle sværen. Pensl gerne med lidt olie/stegesky, det sprøder
>> sværen og giver boblesvær.
>
> Ja, selvfølgelig. Det glemte jeg.
>
> Nette
>
>Hej Nette

Kan du komme med et forslag på temperatur og tid på "godt et kilo
langtidsstegning"

Ole



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste