/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kernetemperatur for nakkefilet
Fra : Jens Bruun


Dato : 25-03-06 17:18

Jeg er ved at langtidsstege en nakkefilet. Hvad er den optimale
kernetemperatur?

--
-Jens B.
I øvrigt mener jeg, Henrik Vestergaard Blunck er det levende bevis
på, at man ikke behøver have succes i erhvervslivet, bare fordi man
har sit udseende, sin personlighed og sin vennekreds imod sig.



 
 
Gamle (25-03-2006)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 25-03-06 18:36


"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:7eCdnQEhAMKB8LjZRVnyvA@giganews.com...
> Jeg er ved at langtidsstege en nakkefilet. Hvad er den optimale
> kernetemperatur?


Jeg ville gi' den 75 grader og derefter tildækket 20 - 30 min.

Mvh.
Torben



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste