/ Forside / Interesser / Helbred / Slankekure / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Jævning til Gryderet ??
Fra : Hans Mikkelsen


Dato : 10-03-06 20:48

Mojn !!

Når man nu prøver på at vedligeholde resultatet af en Atkins-kur og
vil lave en gryderet af oksekød og grøntsager, står man jo med et
problem: Hvad jævner man retten med ?? Mener, at både mel,
kartoffelmel og maizena vil tilføre for mange kulhydrater.
Med venlig hilsen
Hans


 
 
Maria Frederiksen (10-03-2006)
Kommentar
Fra : Maria Frederiksen


Dato : 10-03-06 23:25

> Når man nu prøver på at vedligeholde resultatet af en Atkins-kur og
> vil lave en gryderet af oksekød og grøntsager, står man jo med et
> problem: Hvad jævner man retten med ?? Mener, at både mel,
> kartoffelmel og maizena vil tilføre for mange kulhydrater.

Hvis der er grøntsager i, så betyder et par kulhydrater mere vel ikke
alverden?

Mvh Maria



vel (11-03-2006)
Kommentar
Fra : vel


Dato : 11-03-06 10:45

Hvad jævner man retten med ?? Mener, at både mel,
> kartoffelmel og maizena vil tilføre for mange kulhydrater.
> Med venlig hilsen
> Hans

Hvad jævner man retten med ?? Mener, at både mel,
> kartoffelmel og maizena vil tilføre for mange kulhydrater.
> Med venlig hilsen
> Hans


Hej

Jeg er ikke til den store hjælp i denne sag, men har hørt at der nu findes
et produkt på markedet baseret på tang. Det skulle ikke smage af tang
(hvordan det end smager?) men skulle have melets evne til at jævne uden at
tilføre kulhydrater. Men problemet er, at jeg ikke ved hvad produktet
hedder, læste nyheden i et atkins forum.



sleepflower (12-03-2006)
Kommentar
Fra : sleepflower


Dato : 12-03-06 18:33

Der er et produkt der hedder agar, som er en erstatning for gelentine, for
bla vegetarer. Den kan købes i helsekostforrretninger. Det kunne være det
kan bruges..

--
besøg studenterhus Århus på www.studenterhusaarhus.dk
"vel" <vel@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:44129be2$0$146$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...



Jan Bøgh (12-03-2006)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 12-03-06 19:50

sleepflower skrev i 44145b38$0$67258$157c6196@dreader2.cybercity.dk
dette:
> Der er et produkt der hedder agar, som er en erstatning for
> gelentine, for bla vegetarer. Den kan købes i helsekostforrretninger.
> Det kunne være det kan bruges..

Man kan ikke jævne med Agar Agar (2 gange!). Det virker akkurat som husblas.

vh
Jan

--
Fotoamatør af Guds (u)nåde.
PS: Nye (opdateret 03/01/2006) knipserier kan findes på
http://jan.boegh.net/foto.htm



Rene' Hjorth (13-03-2006)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 13-03-06 22:23

[Jan Bøgh | Sun, 12 Mar 2006 19:50:02 +0100]

>Man kan ikke jævne med Agar Agar (2 gange!). Det virker akkurat som husblas.

Jeg har ikke arbejdet med Agar Agar, men jeg forstå at det til forskel fra
husblas er istand til at behave konsistensen også i et varmt resultat.

Mvh René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

sn (12-03-2006)
Kommentar
Fra : sn


Dato : 12-03-06 02:37

Hans Mikkelsen (slet YMQ2Q) wrote:
> Mojn !!
>
> Når man nu prøver på at vedligeholde resultatet af en Atkins-kur og
> vil lave en gryderet af oksekød og grøntsager, står man jo med et
> problem: Hvad jævner man retten med ?? Mener, at både mel,
> kartoffelmel og maizena vil tilføre for mange kulhydrater.
> Med venlig hilsen
> Hans

Fløde?
--



Rene' Hjorth (13-03-2006)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 13-03-06 22:22

[slet YMQ2Q | 10 Mar 2006 19:48:25 GMT]

>Når man nu prøver på at vedligeholde resultatet af en Atkins-kur og
>vil lave en gryderet af oksekød og grøntsager, står man jo med et
>problem: Hvad jævner man retten med ?? Mener, at både mel,
>kartoffelmel og maizena vil tilføre for mange kulhydrater.

Jeps, så du har 2 muligheder når du skal lave den slags:

1. Brug mindre væske og giv retten en sjat piskefløde eller kokosmælk til at
jævne med.

2. Få fat i noget Xanthan Gummi (kan være lidt svært, kig evt. på nettet) -
det er en kostfibrebaseret stabilisator.

Mvh René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

gusse (15-03-2006)
Kommentar
Fra : gusse


Dato : 15-03-06 12:57

ahh intet problem... brug et par gram så sker der intet ved det !

--

gusse
www.gusse.net
www.slanke-siden.dk



"Hans Mikkelsen (slet YMQ2Q)" <bkfoto3@YMQ2Qmail.dk> wrote in message
news:11420203440.22671962568435@dtext.news.tele.dk...
> Mojn !!
>
> Når man nu prøver på at vedligeholde resultatet af en Atkins-kur og
> vil lave en gryderet af oksekød og grøntsager, står man jo med et
> problem: Hvad jævner man retten med ?? Mener, at både mel,
> kartoffelmel og maizena vil tilføre for mange kulhydrater.
> Med venlig hilsen
> Hans
>



vel (26-03-2006)
Kommentar
Fra : vel


Dato : 26-03-06 19:19

Hej

Så fandt jeg ud af hvilke produkt det var jeg skrev om herinde for lidt tid
siden. Det drejer sig om "Kuzu" Se:
http://www.verde.dk/shop/default.asp?ProductID=HS/UK10386

Med venlig hilsen

"Hans Mikkelsen (slet YMQ2Q)" <bkfoto3@YMQ2Qmail.dk> skrev i en meddelelse
news:11420203440.22671962568435@dtext.news.tele.dk...
> Mojn !!
>
> Når man nu prøver på at vedligeholde resultatet af en Atkins-kur og
> vil lave en gryderet af oksekød og grøntsager, står man jo med et
> problem: Hvad jævner man retten med ?? Mener, at både mel,
> kartoffelmel og maizena vil tilføre for mange kulhydrater.
> Med venlig hilsen
> Hans
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste