/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
cuvette/culotte
Fra : Mus


Dato : 02-03-06 09:02

Nogen der har nogle gode ideer til tilbehør.

Tænker selv på flødekartofler/bagekartofler + broccolisalat. Men hvis nogen
ligger inde med en ide på noget alternativt og lækkert skal det prøves.

Og er der nogen der ved om der er tilbud på cuvette/culotte nogen steder i
denne uge - gerne New Zealansk men ikke et krav

LN



 
 
Kim Schulz (02-03-2006)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 02-03-06 17:04

On Thu, 2 Mar 2006 09:02:27 +0100
"Mus" <Bastian@sol.dk> wrote:

> Nogen der har nogle gode ideer til tilbehør.
>
> Tænker selv på flødekartofler/bagekartofler + broccolisalat. Men hvis
> nogen ligger inde med en ide på noget alternativt og lækkert skal det
> prøves.

Tror det bliver meget tungt med både flødekartofler og broccoli salat
da begge har en tendens til at være lidt fede. prøv i stedet med noget
syrligt i stedet for broccoli salat. f.eks. fintsnittet frisk rødkål
vendt i ribs gele og tilsat fileteret appelsin i små stykker og evt.
rosiner/tørrede tranebær eller andet sjov.




> Og er der nogen der ved om der er tilbud på cuvette/culotte nogen
> steder i denne uge - gerne New Zealansk men ikke et krav

desværre

Frank Løkkegaard (02-03-2006)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 02-03-06 18:33

"Mus" <Bastian@sol.dk> on torsdag 2. marts 2006 at 9:02 +0100 wrote:
>Tænker selv på flødekartofler/bagekartofler + broccolisalat. Men hvis
>nogen
>ligger inde med en ide på noget alternativt og lækkert skal det prøves.
>
Jeg ville ubetinget lave et fad med ovnbagte rodfrugter:
passende mængder persillerod, selleri, rødbeder, pastiank, rødløg,
gulerødder skåret i grove stykker. Rystet i en pose med lidt god rapsolie
og lidt timian, salt og peber. Derefter bredes det ud på et fad, ind i
ovnen i 35 minutter ved 200 grader. (du kan uden vasnkelighder holde din
cuvette/culotte varm i den tid det tager)
I mens de står og bliver færdige, steger jeg nogle små påillekartofler med
skræl i olie, damper lidt rosenkål og hiver en god slat perløg i hed olie.
Drik en god flaske kraftig rødvin til, slå mave bagefter og forkæl så dig
selv og dine gæster med en god friskmalet kaffe og en cognac samt -
naturligvis - et stykke chokolade til
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Mus (02-03-2006)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 02-03-06 22:37


"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b0765b1e23b9aca0042994dfb.765b2ab@net.dialog.dk...
> "Mus" <Bastian@sol.dk> on torsdag 2. marts 2006 at 9:02 +0100 wrote:
> >Tænker selv på flødekartofler/bagekartofler + broccolisalat. Men hvis
> >nogen
> >ligger inde med en ide på noget alternativt og lækkert skal det prøves.
> >
> Jeg ville ubetinget lave et fad med ovnbagte rodfrugter:
> passende mængder persillerod, selleri, rødbeder, pastiank, rødløg,
> gulerødder skåret i grove stykker. Rystet i en pose med lidt god rapsolie
> og lidt timian, salt og peber. Derefter bredes det ud på et fad, ind i
> ovnen i 35 minutter ved 200 grader. (du kan uden vasnkelighder holde din
> cuvette/culotte varm i den tid det tager)
> I mens de står og bliver færdige, steger jeg nogle små påillekartofler med
> skræl i olie, damper lidt rosenkål og hiver en god slat perløg i hed olie.
> Drik en god flaske kraftig rødvin til, slå mave bagefter og forkæl så dig
> selv og dine gæster med en god friskmalet kaffe og en cognac samt -
> naturligvis - et stykke chokolade til
> --
> Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
> mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
> Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
>
>

Uhm det lyder lækkert. Hvas med hele fed hvidløg eller lidt hakket hvidløg,
kan det også tilsættes?

Forsøgte mig for lang tid siden med bagte rodfrugter men de tørrede ind. Går
ud fra jeg lavede det lidt for fedtfattigt

LN



Frank Løkkegaard (03-03-2006)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 03-03-06 05:55

"Mus" <Bastian@sol.dk> on torsdag 2. marts 2006 at 22:36 +0100 wrote:
>Uhm det lyder lækkert. Hvas med hele fed hvidløg eller lidt hakket
>hvidløg,
>kan det også tilsættes?
>
>Forsøgte mig for lang tid siden med bagte rodfrugter men de tørrede ind.
>Går
>ud fra jeg lavede det lidt for fedtfattigt

Man kan sagtens tilsætte hvidløg efter smag.
Der bruges faktisk ikke ret meget olie - ved at ryste det i en pose kan
man nøjes med noget der ligner spiseskefuld olie for ca. et kg rodfrugter.
Posen sikrer at alle flader er fedtet ind og så bliver de ikke tørre.

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste