/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
brug af mikroovn
Fra : Battlefield´s


Dato : 11-02-06 19:05

Hej
Vi har lige fået en mikroovn (for første gang) og nu er vi kommet i tvivl om
vi kan bruge den til frossen morgenbrød?
Skal brødet tøes op først? Hvor lang tid skal rundstykkerne have i ovnen?
Hilsen Vibeke



 
 
Ukendt (11-02-2006)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 11-02-06 19:22


"Battlefield´s" <battlefield@SLET.mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:43ee270f$0$11700$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Hej
> Vi har lige fået en mikroovn (for første gang) og nu er vi kommet i
tvivl
> om
> vi kan bruge den til frossen morgenbrød?
> Skal brødet tøes op først? Hvor lang tid skal rundstykkerne have i
ovnen?
> Hilsen Vibeke

JEg tør ofte frosset brød i ovnen.
Jeg giver det ca 30 sekunder, og derefter på brødristeren så de bliver
dejligt sprøde..

Louise


----------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 77 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her: www.spamfighter.dk



Bo Warming (12-02-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 12-02-06 04:20

"Louise" <louise.krarupSNABELAprivat.dk> wrote in message
news:43ee2b3a$0$2487$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "Battlefield´s" <battlefield@SLET.mail1.stofanet.dk> skrev i en
> meddelelse
> news:43ee270f$0$11700$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
>> Hej
>> Vi har lige fået en mikroovn (for første gang) og nu er vi kommet i
> tvivl
>> om
>> vi kan bruge den til frossen morgenbrød?
>> Skal brødet tøes op først? Hvor lang tid skal rundstykkerne have i
> ovnen?
>> Hilsen Vibeke
>
> JEg tør ofte frosset brød i ovnen.
> Jeg giver det ca 30 sekunder, og derefter på brødristeren så de
> bliver
> dejligt sprøde..

Ja, mikro er som anden ovn, blot fordeles varmen jævnt i hele massen
og i det indre helt fra start

Vil man have sprød skorpe så må rister, bordgrill eller alm ovn i
brug - eller en dyrere mikro med grill og blæser.

At tø op først er unødvendigt - netop til at tø frosne ting op, er
mikro hurtig og problemfri



Battlefield´s (12-02-2006)
Kommentar
Fra : Battlefield´s


Dato : 12-02-06 12:41


"Louise" <louise.krarupSNABELAprivat.dk> skrev i en meddelelse
news:43ee2b3a$0$2487$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
>
> JEg tør ofte frosset brød i ovnen.
> Jeg giver det ca 30 sekunder, og derefter på brødristeren så de bliver
> dejligt sprøde..
>
> Louise

Hej Louise
Tak for svaret. I dag fik vi fint morgenbrød ved at gøre som du skrev
Hilsen Vibeke
>
>
> ----------------------------------------
> Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
> Den har indtil videre sparet mig for at få 77 spam-mails.
> Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
> Hent gratis SPAMfighter her: www.spamfighter.dk
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste