/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
brocoli/mirakelwip
Fra : mig28


Dato : 23-01-06 20:00

Har nu prøvet den omtalte brocolisalat, og den smager supergodt. Jeg
kunne godt tænke mig at vide, om I har erfaring med, om det kun er
mirakel wip, der kan "opløse" brocolien?? Jeg synes den bar lige lovlig
meget præg af den lidt gennemtrængende smag fra miraklet. Blandede efter
trækketiden lidt fromage frais i....men det ændrede ikke stort på smagen.
VH lise

 
 
Thomas Peter Bitsch (24-01-2006)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 24-01-06 06:42

mig28 <mig28@sol.dk> skrev:
>Har nu prøvet den omtalte
>brocolisalat, og den smager
>supergodt. Jeg
>kunne godt tænke mig at vide, om I
>har erfaring med, om det kun er
>mirakel wip, der kan "opløse"
>brocolien?? Jeg synes den bar lige lovlig
>meget præg af den lidt
>gennemtrængende smag fra miraklet.
>Blandede efter
>trækketiden lidt fromage frais
>i....men det ændrede ikke stort på smagen.
>VH lise

Efter min beskedne smag vil jeg i stedet anbefale Hellmanns
original mayonnaise, som også findes light, den har samme
konsistens, men ikke den gennemtrængende smag af "miracel".
"Allways look at the bright side of life"


JytteJ (24-01-2006)
Kommentar
Fra : JytteJ


Dato : 24-01-06 12:25


"Thomas Peter Bitsch (slet XPCNW)" <vitsbreaks@XPCNWsol.dk> skrev i en
meddelelse news:11380815310.163342558190791@dtext.news.tele.dk...
> mig28 <mig28@sol.dk> skrev:
>>Har nu prøvet den omtalte
>>brocolisalat, og den smager
>>supergodt. Jeg
>>kunne godt tænke mig at vide, om I
>>har erfaring med, om det kun er
>>mirakel wip, der kan "opløse"
>>brocolien?? Jeg synes den bar lige lovlig
>>meget præg af den lidt
>>gennemtrængende smag fra miraklet.
>>Blandede efter
>>trækketiden lidt fromage frais
>>i....men det ændrede ikke stort på smagen.
>>VH lise
>
> Efter min beskedne smag vil jeg i stedet anbefale Hellmanns
> original mayonnaise, som også findes light,

Hvor købes den henne ??

JytteJ


den har samme
> konsistens, men ikke den gennemtrængende smag af "miracel".
> "Allways look at the bright side of life"
>


----------------------------------------
Jeg beskyttes af den gratis SPAMfighter til privatbrugere.
Den har indtil videre sparet mig for at få 9 spam-mails.
Betalende brugere får ikke denne besked i deres e-mails.
Hent gratis SPAMfighter her: www.spamfighter.dk



Thomas Peter Bitsch (24-01-2006)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 24-01-06 16:58

JytteJ <missmerkur@esenet.dk> skrev:
>
>"Thomas Peter Bitsch (slet XPCNW)"
><vitsbreaks@XPCNWsol.dk> skrev i en
>meddelelse
>news:11380815310.163342558190791@d
>text.news.tele.dk...
>> mig28 <mig28@sol.dk> skrev:
>>>Har nu prøvet den omtalte
>>>brocolisalat, og den smager
>>>supergodt. Jeg
>>>kunne godt tænke mig at vide, om I
>>>har erfaring med, om det kun er
>>>mirakel wip, der kan "opløse"
>>>brocolien?? Jeg synes den bar lige lovlig
>>>meget præg af den lidt
>>>gennemtrængende smag fra miraklet.
>>>Blandede efter
>>>trækketiden lidt fromage frais
>>>i....men det ændrede ikke stort på smagen.
>>>VH lise
>>
>> Efter min beskedne smag vil jeg
>>i stedet anbefale Hellmanns
>> original mayonnaise, som også
>>findes light,
>
>Hvor købes den henne ??
Jeg ved den er i aktiv super, føtex, superbest, måske også i
Kvickly, men jeg er ikke sikker, ja og så selvfølgelig Bilka.
>
>JytteJ
>
>
> den har samme
>> konsistens, men ikke den
>>gennemtrængende smag af "miracel".
>> "Allways look at the bright side of life"
>>
>
>
>---------------------------------- ------
>Jeg beskyttes af den gratis
>SPAMfighter til privatbrugere.
>Den har indtil videre sparet mig
>for at få 9 spam-mails.
>Betalende brugere får ikke denne
>besked i deres e-mails.
>Hent gratis SPAMfighter her:
>www.spamfighter.dk

--
"Allways look at the bright side of life"


Harry Lund (24-01-2006)
Kommentar
Fra : Harry Lund


Dato : 24-01-06 10:46

MirakelWip laves På Krafts fabrik i nær Hannover. Der anvendes det ringste
ringe olivenolie fra Italy, som emulgeres med vand tilsat diverse essenser.
Jeg har som eksportch. tilbragt mange timer på denne fabrik, hvor jeg
ventede på læs.
Velbekomme



Jens Bruun (24-01-2006)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 24-01-06 15:53

"Harry Lund" <harrylund@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:43d5f75d$0$38684$edfadb0f@dread12.news.tele.dk

> MirakelWip laves På Krafts fabrik i nær Hannover. Der anvendes det
> ringste ringe olivenolie fra Italy, som emulgeres med vand tilsat
> diverse essenser. Jeg har som eksportch. tilbragt mange timer på
> denne fabrik, hvor jeg ventede på læs.
> Velbekomme

Jamen hvad gør man ikke for at spare de 10 minutter, det tager at røre sin
egen mayonaise med netop dén smag, man sætter pris på?

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 11/19/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Thomas Peter Bitsch (24-01-2006)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 24-01-06 17:00

Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> skrev:
>"Harry Lund" <harrylund@mail.dk>
>skrev i en meddelelse
>news:43d5f75d$0$38684$edfadb0f@dread1
>2.news.tele.dk
>
>> MirakelWip laves På Krafts fabrik i
>>nær Hannover. Der anvendes det
>> ringste ringe olivenolie fra Italy,
>>som emulgeres med vand tilsat
>> diverse essenser. Jeg har som
>>eksportch. tilbragt mange timer på
>> denne fabrik, hvor jeg ventede på læs.
>> Velbekomme
>
>Jamen hvad gør man ikke for at spare
>de 10 minutter, det tager at røre sin
>egen mayonaise med netop dén smag,
>man sætter pris på?
>
>--
>-Jens B.
Det er sgu`meget svært at røre sin egen majonæse, med ens smag
hver gang, på 10 min. hvordan gør du?

--
"Allways look at the bright side of life"


Thomas Peter Bitsch (24-01-2006)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 24-01-06 17:00

Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> skrev:
>"Harry Lund" <harrylund@mail.dk>
>skrev i en meddelelse
>news:43d5f75d$0$38684$edfadb0f@dread1
>2.news.tele.dk
>
>> MirakelWip laves På Krafts fabrik i
>>nær Hannover. Der anvendes det
>> ringste ringe olivenolie fra Italy,
>>som emulgeres med vand tilsat
>> diverse essenser. Jeg har som
>>eksportch. tilbragt mange timer på
>> denne fabrik, hvor jeg ventede på læs.
>> Velbekomme
>
>Jamen hvad gør man ikke for at spare
>de 10 minutter, det tager at røre sin
>egen mayonaise med netop dén smag,
>man sætter pris på?
>
>--
>-Jens B.
Det er sgu`meget svært at røre sin egen majonæse, med ens smag
hver gang, på 10 min. hvordan gør du?

--
"Allways look at the bright side of life"


Thomas Peter Bitsch (24-01-2006)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 24-01-06 17:02

Harry Lund <harrylund@mail.dk> skrev:
>MirakelWip laves På Krafts fabrik i
>nær Hannover. Der anvendes det ringste
>ringe olivenolie fra Italy, som
>emulgeres med vand tilsat diverse essenser.
>Jeg har som eksportch. tilbragt
>mange timer på denne fabrik, hvor jeg
>ventede på læs.
>Velbekomme

Det var sådan set også derfor jeg anbefalede Hellmanns, verdens
mest solgte mayonnaise, altså real.
"Allways look at the bright side of life"


Jette (25-01-2006)
Kommentar
Fra : Jette


Dato : 25-01-06 10:13

Hej Lise. Jeg bruger piskefløde, som jeg så rører med balsamico. Det er ikke
magert, men til gengæld slipper vi for alle de tilsætningsstoffer. Den
smager måske en smule mere blegt, men det er blot et spørgsmål om
tilvænning. Jeg sparer også baconen væk, for jeg hader at stege bacon og
desuden ryger det lige på sidebenene. Hilsen Jette


"mig28" <mig28@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:43d527af$0$197$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>



Lapzig (25-01-2006)
Kommentar
Fra : Lapzig


Dato : 25-01-06 18:54

"Jette" <sussex25@hotmail.com> wrote in message
news:43d74128$0$38676$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej Lise. Jeg bruger piskefløde, som jeg så rører med balsamico. Det er
> ikke magert, men til gengæld slipper vi for alle de tilsætningsstoffer.
> Den smager måske en smule mere blegt, men det er blot et spørgsmål om
> tilvænning. Jeg sparer også baconen væk, for jeg hader at stege bacon og
> desuden ryger det lige på sidebenene. Hilsen Jette

Det er vel begrænset hvor meget fedt der er i stegt bacon, hvis fedtet er
stegt af (sprød bacon) og de færdige stykker eventuelt er duppet med
køkkenrulle.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste