/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Q: for meget salt i gryderet, kan det afhj~
Fra : Søren.K (7400 Hernin~


Dato : 23-01-06 14:26

Nu troede jeg lige jeg var smart den anden dag da jeg lavede Chili Con
Carne og kom "lidt for meget" salt i.

Saltvand der fryses mister en stor del af salt indholdet, så jeg
puttede bare min chili con carne i fryseren, hvorfor forsvinder noget
af salt smagen så ikke?

Andre forslag?

 
 
Aage Andersen (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Aage Andersen


Dato : 23-01-06 14:46


"Søren.K (7400 Herning)"

> Saltvand der fryses mister en stor del af salt indholdet, så jeg
> puttede bare min chili con carne i fryseren, hvorfor forsvinder noget
> af salt smagen så ikke?

Saltvand der fryses mister ikke salt. Men det bliver opdelt i saltfri is og
koncentreret saltvand, der saa kan hældes fra. Hvis der er væske i din
frosne cck, kan du hælde væsken fra, da det er den der er salt.

> Andre forslag?

Lav en portion mere uden salt og bland op med den.

Aage



mk (23-01-2006)
Kommentar
Fra : mk


Dato : 23-01-06 14:48

"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk> skrev i en meddelelse
news:n8m9t1p66bp59p926nfltc0aillgarvhlg@4ax.com...
> Nu troede jeg lige jeg var smart den anden dag da jeg lavede Chili Con
> Carne og kom "lidt for meget" salt i.
>
> Saltvand der fryses mister en stor del af salt indholdet, så jeg
> puttede bare min chili con carne i fryseren, hvorfor forsvinder noget
> af salt smagen så ikke?
>
> Andre forslag?

Kog retten igennem med nogle kartofler.



Lapzig (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Lapzig


Dato : 23-01-06 15:09

"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk> wrote in message
news:n8m9t1p66bp59p926nfltc0aillgarvhlg@4ax.com...
> Nu troede jeg lige jeg var smart den anden dag da jeg lavede Chili Con
> Carne og kom "lidt for meget" salt i.
>
> Saltvand der fryses mister en stor del af salt indholdet, så jeg
> puttede bare min chili con carne i fryseren, hvorfor forsvinder noget
> af salt smagen så ikke?

Hvor skulle det blive af?



Leo (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Leo


Dato : 23-01-06 15:18

> Hvor skulle det blive af?

Såså, nu er det her jo ikke dk.videnskab....

Som mk har foreslået, så er det nok en idé at prøve at tilsætte gryden en
stak rå kartofler - lad dem koge med - og pil dem derefter ud af gryden - de
vil optage en del af den for meget tilsatte salt - og chillien har kun godt
af at koge lidt.



Lapzig (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Lapzig


Dato : 23-01-06 18:11

"Leo" <fupkonto@hotmail.dk> wrote in message
news:43d4e6b1$0$2412$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Hvor skulle det blive af?
>
> Såså, nu er det her jo ikke dk.videnskab....

Bevares.



Lapzig (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Lapzig


Dato : 23-01-06 18:11

"Leo" <fupkonto@hotmail.dk> wrote in message
news:43d4e6b1$0$2412$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Hvor skulle det blive af?
>
> Såså, nu er det her jo ikke dk.videnskab....

Bevares.



HC (25-01-2006)
Kommentar
Fra : HC


Dato : 25-01-06 23:14


> Såså, nu er det her jo ikke dk.videnskab....



Madlavning er da ellers kemi?

HC



Spangkuk (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 23-01-06 16:41


"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk> skrev

> Andre forslag?

Yep, som mk skriver, kog det op med kartofler næste gang,
også gerne i tern. De optager en forbløffende mængde salt
under kogning.

Spang



Spangkuk (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 23-01-06 16:41


"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk> skrev

> Andre forslag?

Yep, som mk skriver, kog det op med kartofler næste gang,
også gerne i tern. De optager en forbløffende mængde salt
under kogning.

Spang



Jens Bruun (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 23-01-06 17:43

"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk> skrev i en meddelelse
news:n8m9t1p66bp59p926nfltc0aillgarvhlg@4ax.com

> Andre forslag?

En ordentlig klat ribsgele, en halv plade mørk chokolade, mere chili og godt
med øl til.

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 11/19/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Thomas Peter Bitsch (23-01-2006)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 23-01-06 18:23

Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> skrev:
>"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk>
>skrev i en meddelelse
>news:n8m9t1p66bp59p926nfltc0aillgarvhl g@4ax.com
>
>> Andre forslag?
>
>En ordentlig klat ribsgele, en halv
>plade mørk chokolade, mere chili og godt
>med øl til.
>
>--
>-Jens B.
>http://www.fotolog.dk - My photo diary
>(Last updated 11/19/05)
>http://gallery.bruun.com/index.php?cat
>=10003 - My photo gallery

Bvadr - det er sgu`ikke chili con carne, nej den med kartoflerne
er den bedste løsning, men godt med god øl til må være et must.
"Allways look at the bright side of life"


Christian B. Andrese~ (24-01-2006)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 24-01-06 08:37


Thomas Peter Bitsch wrote:
> Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> skrev:
> >"Søren.K (7400 Herning)" <news@wem.dk>
> >skrev i en meddelelse
> >news:n8m9t1p66bp59p926nfltc0aillgarvhl g@4ax.com
> >
> >> Andre forslag?
> >
> >En ordentlig klat ribsgele, en halv
> >plade mørk chokolade, mere chili og godt
> >med øl til.
> >
> >--
> >-Jens B.
> >http://www.fotolog.dk - My photo diary
> >(Last updated 11/19/05)
> >http://gallery.bruun.com/index.php?cat
> >=10003 - My photo gallery
>
> Bvadr - det er sgu`ikke chili con carne, nej den med kartoflerne
> er den bedste løsning, men godt med god øl til må være et must.

Det er da Chili con carne, læs startindlægget igen.

--

Christian


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste