/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Suppe
Fra : Leo


Dato : 16-01-06 10:24

Jeg har netop sat gryden over for at forberede suppe til i aften - nogle
skiver tyktskåret bacon, kraftben, selleri, persillerod, porre, løg og
gulerødder - når det så er kogt godt af har jeg grundsuppen, der så
tilsættes grønsager og fyld.
Så langt så godt.
Men nu har jeg netop stået og skummet suppen - og mens jeg gjorde det, kom
jeg til at tænke på, hvorfor jeg i grunden gør det. Jeg er næsten sikker på,
at der i opskrifterne står, at suppens skal skummes for "urenheder" - men er
skummet ikke blot protein? Ikke at det ser særligt lækkert ud, eller at jeg
kunne tænke mig at spise det , men ville det ikke blot forsvinde i suppen i
almindelighed, hvis man undlod at skumme det af?

Jeg kan godt lide at der er nudler i suppen, og jeg har også nogle suppehorn
liggende. Jeg kunne dog godt tænke mig at prøve nogle andre typer - jeg har
engang set stjerner - er der nogen, der ved om en af de større kæder fører
det? Kunne man evt. tilsætte couscous eller byggryn?



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste