/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kl. 12-snack/sødt - alternativ til kransek~
Fra : mo@kvindal.dk


Dato : 30-12-05 10:50

Hej Gruppe

Er der nogen der har gode idéer til noget sødt til nytårschampagnen?

Vi skal have en stor menu hvor mange får lov at udfolde sig kreativt.
Jeg er efterladt med én, der er lidt svær at gøre spændende -
nemlig "kransekagen".

Jeg er åben for alle mulige typer sødt, der vil gå godt til
champagnen. Jeg har tænkt på chokolademousse'r, noget med alkohol
etc. etc. - men ved ikke hvad der vil være rigtig godt og passe til
det sure sprøjt ...!

På forhånd tak


 
 
Ukendt (30-12-2005)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 30-12-05 12:43



<mo@kvindal.dk> skrev i en meddelelse
news:1135936194.632554.313940@g47g2000cwa.googlegroups.com...
Hej Gruppe
Er der nogen der har gode idéer til noget sødt til nytårschampagnen?

Vi skal have en stor menu hvor mange får lov at udfolde sig kreativt.
Jeg er efterladt med én, der er lidt svær at gøre spændende -
nemlig "kransekagen".

Jeg er åben for alle mulige typer sødt, der vil gå godt til
champagnen. Jeg har tænkt på chokolademousse'r, noget med alkohol
etc. etc. - men ved ikke hvad der vil være rigtig godt og passe til
det sure sprøjt ...!

På forhånd tak


Du skriver, det skal passe til "det sure sprøjt". Hvis det betyder du står
med en tør champagne, kommer den ikke til at gå særligt godt til søde sager.

Til søde sager skal du have en sød champagne. Demi sec eller doux (sødest).
Alternativt kan du bruge en italiensk Asti Sprumante, som er sød, smager
fint, giver et fint knald og fåes fra kr. 30-100.

mvh
Mogens



Max (30-12-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 30-12-05 13:11

Hej

>Jeg er efterladt med én, der er lidt svær at gøre spændende -
>nemlig "kransekagen".

Nu er nytår jo også tradition, så jeg syntes du skal lave
kransekagen, lav den som konfekt med coctailbær og
nødder på. 500 g. god marzipan, 250 g. sukker og
125 g. æggevhvider. Man sætter det på pladen i små
toppe med en sprøjtepose. Bages idag, ca. 10-12 min
ved 200 grader til de er gyldne, pas på de ikke får under-
varme, sort kransekage smager dårligt. Put dem i
fryseren, og imorgen hiver du dem lige op og giver
dem en gang chokolade på bunden, og så i
fryseren igen. De tages så op af fryseren 15 min.
før de skal serveres og anrettes.

Champangen, det sure stads kan I så bruge til
forretten, det er den bedre til. Til kransekagen
er en god portvin eller cognac at anbefale.

Ps: Opskriften giver omkring 75 stk. konfekt.

Mvh Max



Nette (30-12-2005)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 30-12-05 14:56


"Max" skrev

> Nu er nytår jo også tradition, så jeg syntes du skal lave
> kransekagen,

Ja, den gik heller ikke her i huset uden kransekagen og derfor var det samme
tanke jeg havde.

De faktisk ikke lang tid at lave. Og så smager det og så jordbær dyppet i
chokolade perfekt til champagnen.

Nette



Mus (30-12-2005)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 30-12-05 23:33

> De faktisk ikke lang tid at lave. Og så smager det og så jordbær dyppet i
> chokolade perfekt til champagnen.
>
> Nette
>

er det ikke lidt svært at få fat i på denne årstid?

LN



Nette (31-12-2005)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 31-12-05 07:55


"Mus" skrev

> er det ikke lidt svært at få fat i på denne årstid?

Nej

Føtex har jordbær.

Nette



Max (31-12-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 31-12-05 11:52

Hej

> Føtex har jordbær.

De der udenlandske dimser kan man da ikke kalde jordbær :)

Mvh Max



Thomas Peter Bitsch (30-12-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 30-12-05 14:41

mo@kvindal.dk skrev:
>Hej Gruppe
>
>Er der nogen der har gode idéer til noget sødt til
nytårschampagnen?
>
>Vi skal have en stor menu hvor mange får lov at udfolde sig
kreativt.
>Jeg er efterladt med én, der er lidt svær at gøre spændende -
>nemlig "kransekagen".
>
>Jeg er åben for alle mulige typer sødt, der vil gå godt til
>champagnen. Jeg har tænkt på chokolademousse'r, noget med
alkohol
>etc. etc. - men ved ikke hvad der vil være rigtig godt og passe
til
>det sure sprøjt ...!
>
>På forhånd tak

Champagne kan ikke kaldes sur men tør, og så må du jo bare købe
noget der er sød, selv om det kan være svært med en ægte
champagne
Vits Breaks


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste