/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
allergi kost/kage
Fra : KA


Dato : 11-06-01 20:13

Hermed en opskrift, fra "Odense marcipan", på en kage som hverken indeholder
æg, mælk eller fedtstof.
Jeg har ikke selv prøvet den... endnu >

Venlig hilsen
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And


Rababer/marcipan kage
4-6 pers.

300 g rabarber i tynde strimler
1 dl sukker
1 spsk maizena
150 g (Odense... siger opskriften) ren rå marcipan

Vend rabarber, sukker og maizena sammen i en skål.
Kom det i et tærtefad, og bag det 20 min. i en 175 grader varm ovn.
Tag fadet ud af ovnen, riv marcipanen groft, og kom det over rabarberne.
Sæt herefter fadet tilbage i ovnen igen, og bag yderligere 20 min. til
marcipanen er gylden.

Kan serveres med : is, flødeskum eller creme fraiche.





 
 
Margit & Sv. Aa. Jen~ (11-06-2001)
Kommentar
Fra : Margit & Sv. Aa. Jen~


Dato : 11-06-01 21:37

Hej
Den kan jeg se, at jeg har prøvet
Smager dejlig.
Mvh.
Margit


> Rababer/marcipan kage
> 4-6 pers.
>
> 300 g rabarber i tynde strimler
> 1 dl sukker
> 1 spsk maizena
> 150 g (Odense... siger opskriften) ren rå marcipan
>
> Vend rabarber, sukker og maizena sammen i en skål.
> Kom det i et tærtefad, og bag det 20 min. i en 175 grader varm ovn.
> Tag fadet ud af ovnen, riv marcipanen groft, og kom det over rabarberne.
> Sæt herefter fadet tilbage i ovnen igen, og bag yderligere 20 min. til
> marcipanen er gylden.
>
> Kan serveres med : is, flødeskum eller creme fraiche.
>
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste