/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Risengrød igen igen
Fra : Padre


Dato : 02-12-05 15:43

Er der nogen, som har erfaringer med at lave det i mikrobølgeovnen ? Jeg
havde umiddelbart forestillet mig, at man kunne give det fuld effekt i en 5
minutter, for at bringe det i kog, og derefter en 10-20 % i en 20 minutter


--
Padre


 
 
Max (02-12-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 02-12-05 15:53

Hej

> Er der nogen, som har erfaringer med at lave det i mikrobølgeovnen ? Jeg

Jeg syntes det er besværligt.

> havde umiddelbart forestillet mig, at man kunne give det fuld effekt i en
5
> minutter, for at bringe det i kog, og derefter en 10-20 % i en 20 minutter

Hvis du har en pakke blå Pama stående, så står opskriften på den.

Mvh Max



Hauge (02-12-2005)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 02-12-05 16:07

Hej
Padre wrote:
> Er der nogen, som har erfaringer med at lave det i mikrobølgeovnen ?
> Jeg havde umiddelbart forestillet mig, at man kunne give det fuld
> effekt i en 5 minutter, for at bringe det i kog, og derefter en 10-20
> % i en 20 minutter

Jeg gør det tit, da det er nemmere end i en gryde. Men din beskrivelse
passer fint med virkligheden, dog vil jeg mene at kogetiden ved de 10-20%
skal være lidt længere.
Husk at vælge en højsidet "gryde", så det ikke koger over.

Mvh hauge



--
For at verificere afsenderen af dette indlæg kan du klikke her:
<http://newscheck.smart-tech.dk/20051202150502@smart-tech.dk>
På samme domæne som afsenderen af dette indlæg, ses headerne.

nana sørensen (02-12-2005)
Kommentar
Fra : nana sørensen


Dato : 02-12-05 17:29


"Padre" <spirito_santo@yahoo.com> wrote in message
news:43905d45$0$8837$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Er der nogen, som har erfaringer med at lave det i mikrobølgeovnen ? Jeg
> havde umiddelbart forestillet mig, at man kunne give det fuld effekt i en
> 5
> minutter, for at bringe det i kog, og derefter en 10-20 % i en 20 minutter
>
>
> --
> Padre
>


http://www.anjasopskrifter.dk/showRecipe.asp?recipeID=557&count=76
afprøvet og smager kanooon. glædelig jul.



Jørgen Hess (02-12-2005)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 02-12-05 21:21


"nana sørensen" <nanatorsk@phobia.dk> skrev i en meddelelse
news:43907666$0$47092$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> "Padre" <spirito_santo@yahoo.com> wrote in message
> news:43905d45$0$8837$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Er der nogen, som har erfaringer med at lave det i mikrobølgeovnen ? Jeg
>> havde umiddelbart forestillet mig, at man kunne give det fuld effekt i en
>> 5
>> minutter, for at bringe det i kog, og derefter en 10-20 % i en 20
>> minutter
>>
>>
>> --
>> Padre
>>
>
>
> http://www.anjasopskrifter.dk/showRecipe.asp?recipeID=557&count=76
> afprøvet og smager kanooon. glædelig jul.
>
Bortset fra at man sikkert undgår påbrænding af risengrøden synes der ikke
at være nogen fordele.
Når man har brugt 5 minutters tid på at bringe en liter mælk i kog på fuld
kraft (1200Wt) vil man normalt kunne holde kog i risengrøden ved kogepladen
på laveste effekt ca. 70Wt i 35 min (pama) til en time (andre mærker).
Så energimæssigt er det billigere at bruge komfur. Det komfur vi har nu
styrer varmen så præcist at der faktisk ikke sker nogen påbrænding, hvilket
jeg ikke kunne prale med med det forrige komfur. (Der må skulle være 2 med
efterhinanden).
Det eneste der kan ordne gryn og bælgfrugter hurtigere er en trykkoger, og
det har jeg godtnok ikke turdet.
mvh
Jørgen



Padre (03-12-2005)
Kommentar
Fra : Padre


Dato : 03-12-05 13:43

> Bortset fra at man sikkert undgår påbrænding af risengrøden synes der ikke
> at være nogen fordele.

> Så energimæssigt er det billigere at bruge komfur. Det komfur vi har nu

Tja, at det ikke brænder på synes jeg så også er en meget væsentlig fordel,
en påbrændt kasserolle er (nogle gange) en ødelagt kasserolle, og mine
kasseroller er dyre. Herudover synes jeg da, jeg har hørt, at mikrobølgeovne
er meget økonomiske i brug, fordi al energien afleveres som varme direkte i
maden og ikke i gryden samt luften. Er det korrekt, gruppe ?

--
padre



nana sørensen (03-12-2005)
Kommentar
Fra : nana sørensen


Dato : 03-12-05 15:49


"Padre" <spirito_santo@pladderballe.yahoo.com> wrote in message
news:439192b9$0$8782$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>> Bortset fra at man sikkert undgår påbrænding af risengrøden synes der
>> ikke
>> at være nogen fordele.
>
>> Så energimæssigt er det billigere at bruge komfur. Det komfur vi har nu
>
> Tja, at det ikke brænder på synes jeg så også er en meget væsentlig
> fordel,
> en påbrændt kasserolle er (nogle gange) en ødelagt kasserolle, og mine
> kasseroller er dyre. Herudover synes jeg da, jeg har hørt, at
> mikrobølgeovne
> er meget økonomiske i brug, fordi al energien afleveres som varme direkte
> i
> maden og ikke i gryden samt luften. Er det korrekt, gruppe ?
>
> --
> padre
>
>

Jeg er selv en klovn til at lave risengrød i gryde. det brænder ALTID på.
Jeg har overhovedet ikke tålmodighed til at stå og glo på det så længe. LOL
For mig er microen langt det mest økonomiske, fordi jeg så ikke bruger tre
poser grødris, på at få mellembrændt risengrød.



lene (03-12-2005)
Kommentar
Fra : lene


Dato : 03-12-05 16:08

Hejsa

Hermed min opskrift på risengrød i microovn, som jeg altid bruger, med stor
succes hver gang.

til 4 portioner:
Bland 2 dl risengryn, med 4 dl vand + 1 knivspids salt, og kog det ved fuld
effekt i 5 min.
Kog hvidere ved effekt 4 i 4-5 min.
Tilsæt nu 6 dl mælk, og fortsæt kogningen ved effekt 10 i 4 min.
Kog herefter videre i 30-35 min ved effekttrin 3.
Denne opskrift er beregnet til en microovn på 1200 watt.

Held og lykke med din julegrød!

P.S. Hvis du har lyst har jeg en hjemmeside med madopskrifter, den er du
velkommen til at kigge forbi,
og evt. blive inspireret.
Adressen er: www.opskrifter.cyberstore.dk

VH Lene Kirkegaard

"Padre" <spirito_santo@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:43905d45$0$8837$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Er der nogen, som har erfaringer med at lave det i mikrobølgeovnen ? Jeg
> havde umiddelbart forestillet mig, at man kunne give det fuld effekt i en
> 5
> minutter, for at bringe det i kog, og derefter en 10-20 % i en 20 minutter
>
>
> --
> Padre
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste