/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
julekonfekt
Fra : Fatter Brik


Dato : 02-12-05 00:16

er der nogen der har mere fantasi end nougat og marcipan.......?

altså noget man kan lave selv....


:)



 
 
nana sørensen (02-12-2005)
Kommentar
Fra : nana sørensen


Dato : 02-12-05 02:56


"Fatter Brik" <Fatter@br.ik> wrote in message
news:438f8441$0$165$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> er der nogen der har mere fantasi end nougat og marcipan.......?
>
> altså noget man kan lave selv....
>
>
> :)
>

hjemmelavede brændte mandler. Mmmm.... Når du får spat af dem rent, så
hak dem grundigt og rul dem ind i marcipan, Overtræk med chokolade. det er
bare en drøm.



MAG (02-12-2005)
Kommentar
Fra : MAG


Dato : 02-12-05 09:07

Hejsa!

Ja det er jo kun fantasien der sætter grænser

Hvad med en gang bailey kugler?

200 g. marcipan
1/2 dl. bailey
nesquick
Mørk overtræks chokolade

Ælt maricipan og bailey sammen og tril dem til kugler. Vendes i smeltet
chokolade og så over i nesquick. Sættes på et stk. bagepapir til de er tørre
og så i en æske.

Med venlig hilsen
Maria

"Fatter Brik" <Fatter@br.ik> skrev i en meddelelse
news:438f8441$0$165$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> er der nogen der har mere fantasi end nougat og marcipan.......?
>
> altså noget man kan lave selv....
>
>
>
>



Max (02-12-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 02-12-05 09:24

Hej

> altså noget man kan lave selv....

Prøv at lave din egen marcipan.

Jeg kunne godt tænke mig at lave blød nougat selv, men har
desværre aldrig set en opskrift.

Mvh Max



Sabina H. (02-12-2005)
Kommentar
Fra : Sabina H.


Dato : 02-12-05 19:33

Fatter Brik wrote:
> er der nogen der har mere fantasi end nougat og marcipan.......?
>
> altså noget man kan lave selv....

rosiner i chokolade er altid et stort hit her ;) (rosiner fyldes i smeltet
chokolade og fordeles i små "klatter" på bagepapir)
baileys kugler også.....

--
Knus, Sabina

Se vores skønne persere på
http://www.dkshadowfax.dk



Nette (02-12-2005)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 02-12-05 21:52


"Sabina H." skrev

> rosiner i chokolade er altid et stort hit her ;) (rosiner fyldes i smeltet
> chokolade og fordeles i små "klatter" på bagepapir)

Rosinerne kan også erstattes af cornflakes.

Rom, hakkede cocktailbær og marcipan sammen, er også en god blanding.

Nette



MAG (02-12-2005)
Kommentar
Fra : MAG


Dato : 02-12-05 21:58

Man kan evt. ligge rosinerne i "blød" i noget cognac eller lign. og så fylde
det ned i chokoladen, men lad dem lige dryppe lidt af inden de kommes i
chokoladen da denne ellers godt kan skille lidt, men det smager super
lækket!

Med venlig hilsen
Maria


"Sabina H." <sabina@websetter.dk> skrev i en meddelelse
news:4390937d$0$78286$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Fatter Brik wrote:
>> er der nogen der har mere fantasi end nougat og marcipan.......?
>>
>> altså noget man kan lave selv....
>
> rosiner i chokolade er altid et stort hit her ;) (rosiner fyldes i smeltet
> chokolade og fordeles i små "klatter" på bagepapir)
> baileys kugler også.....
>
> --
> Knus, Sabina
>
> Se vores skønne persere på
> http://www.dkshadowfax.dk
>



Max (02-12-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 02-12-05 22:03

Hej

> altså noget man kan lave selv....

Oldemors specialitet, dadler hvor stenen er erstattet af marzipan
og det hele overtrukket med chokolade.

Mvh Max



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste