/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vildand i Contreu?
Fra : jce


Dato : 16-11-05 17:52

Hvordan flambere man en vildand i dette stads Har tænkt mig lige at
brune den først og så tilberede den i gryden....



 
 
Bo Warming (17-11-2005)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 17-11-05 16:36

"jce" <dsl202901@vip.cybercity.dk> wrote in message
news:437b63c7$0$78287$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Hvordan flambere man en vildand i dette stads Har tænkt mig lige
> at brune den først og så tilberede den i gryden....

Henkognings-konserverede figner har jeg set forsøgt flamberet med
Cointreu, men dåsen blev taget lige ud af køleskabet og det tynde lag
likør brændte ikke mange sekunder.

Hvis du har brunet anden færdig
og lægger i flad skål den skoldhede and , og fordeler over den en sø
af likør, så kan du nok få den interessante cirkusoplevelse ved
middagsbordet - smagen ændres vist aldrig af det flamboyante ritual

Er ikke al vildt trannet og behøver stærke enebær og rødvins sager?



Frank Løkkegaard (17-11-2005)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 17-11-05 16:58

"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> on torsdag 17. november 2005 at 16:35 +0100
wrote:
>Hvis du har brunet anden færdig
>og lægger i flad skål den skoldhede and , og fordeler over den en sø
>af likør, så kan du nok få den interessante cirkusoplevelse ved
>middagsbordet - smagen ændres vist aldrig af det flamboyante ritual

Så må dine smagsløg være meget hærdede. Naturligvis ændres smagen af
flambering.
>
>
>Er ikke al vildt trannet og behøver stærke enebær og rødvins sager?

Næh, det er alt vildt ikke.
Noget fuglevildt er, eksempelvis edderfugle - som det desværre er nærmest
umuligt at få fat på nu om dage.
Men almindelig gråand har jeg aldrig oplevet som trannet.


--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Kevin Edelvang (17-11-2005)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 17-11-05 21:48

jce wrote:

> Hvordan flambere man en vildand i dette stads Har tænkt mig lige at
> brune den først og så tilberede den i gryden....

Cointreau er stærkt nok til at flambere i alene. Der tilsættes en
deciliter, som hældes over anden i gryden. Sluk for emhætten og sæt en
tændstik til efter 15 sekunder (likøren skal varmes igennem for at kunne
antændes). Vil det ikke brænde, er det fordi, der er for meget fremmed
væske ved. Så er det bare på med mere likør

Mvh
Kevin Edelvang

Mrs Krabappel (18-11-2005)
Kommentar
Fra : Mrs Krabappel


Dato : 18-11-05 13:11

"Kevin Edelvang" <virker@ikke.invalid> wrote in message
news:437cec9c$0$41144$14726298@news.sunsite.dk...
>Sluk for emhætten og sæt en tændstik

MEGET MEGET VIGTIGT!!! (sluk emhætten - eller flyt gryden)
Jeg tænkte ikke på det og har en gang karboniseret filtret med mine
flamberede lammekotoletter!!!

Sandra



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408930
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste