/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fiskefrikadeller ??
Fra : Hans Mikkelsen


Dato : 22-10-05 11:06

Mojn !

Er der nogen af jer, der har en god opskrift på fiskefrikadeller, som
ikke "falder sammen", når de er stegt ? Helst en der kun laves af
torsk !

Mvh.: Hans


 
 
mcloud (22-10-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 22-10-05 11:57

Hej Hans
Køb grovhakket torsk hos din fiskehandler eller lige som jeg hos Føtex som
har en fantastisk grov torsk og gør ligesom hvis du skulle lave
frikadeller.

500gram grovhakket torsk
1 æg
1 løg revet
3 spsk mel
1 dl mælk eller fløde
salt og peber

Bland torsken med de øvrige ingredienser og steg ligesom alm. frikadeller
..
Hvis luxus så bland en fersk laksebøf med det er lækkert.

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk




Thomas Peter Bitsch (22-10-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 22-10-05 13:20

mcloud <kim@lechef.dk> skrev:
>Hej Hans
>Køb grovhakket torsk hos din
>fiskehandler eller lige som jeg hos Føtex som
>har en fantastisk grov torsk og gør
>ligesom hvis du skulle lave
>frikadeller.
>
>500gram grovhakket torsk
>1 æg
>1 løg revet
>3 spsk mel
>1 dl mælk eller fløde
>salt og peber
>
>Bland torsken med de øvrige
>ingredienser og steg ligesom alm. frikadeller
>.
>Hvis luxus så bland en fersk
>laksebøf med det er lækkert.
>
>--
>Mvh
>Kim Rasmussen
>www.leChef.dk

Og husk lige at stege ved svag varme, for høj temperatur er
årsagen til at de "falder sammen".
TPB


Thomas Peter Bitsch (22-10-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 22-10-05 13:20

mcloud <kim@lechef.dk> skrev:
>Hej Hans
>Køb grovhakket torsk hos din
>fiskehandler eller lige som jeg hos Føtex som
>har en fantastisk grov torsk og gør
>ligesom hvis du skulle lave
>frikadeller.
>
>500gram grovhakket torsk
>1 æg
>1 løg revet
>3 spsk mel
>1 dl mælk eller fløde
>salt og peber
>
>Bland torsken med de øvrige
>ingredienser og steg ligesom alm. frikadeller
>.
>Hvis luxus så bland en fersk
>laksebøf med det er lækkert.
>
>--
>Mvh
>Kim Rasmussen
>www.leChef.dk

Og husk lige at stege ved svag varme, for høj temperatur er
årsagen til at de "falder sammen".
TPB


Ralph (22-10-2005)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 22-10-05 15:19

"mcloud" <kim@lechef.dk> skrev i en meddelelse
news:435a1add$0$41138$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej Hans
> Hvis luxus så bland en fersk laksebøf med det er lækkert.

Eller rejer, eller stegt bacon, lyder mærkeligt, men det smager godt.

Et andet tip til at undgå sammenfald er at stege dem på tre sider.

Husk også at vente med væske og mel hvis torskefileten har været frosset, så
vil farsen blive mere lind jo varmere den bliver


--
venligst
Ralph




Harry Lund (22-10-2005)
Kommentar
Fra : Harry Lund


Dato : 22-10-05 15:18


"Hans Mikkelsen (slet AZW52)" <bkfoto3@AZW52mail.dk> skrev i en meddelelse
news:11299757490.929457832986575@dtext.news.tele.dk...
> Mojn !
>
> Er der nogen af jer, der har en god opskrift på fiskefrikadeller, som
> ikke "falder sammen", når de er stegt ? Helst en der kun laves af
> torsk !
>
> Mvh.: Hans


Ja det er godt nok. Men husk også lidt bagepulver. Det bruger min kone og
det er mufmuf.
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste