/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
friske krebsehaler
Fra : rasmus.carlsen


Dato : 14-10-05 12:34

Hejsa,

Der var tilbud på friske krebsehaler så sådan en lille bøtte har jeg nu i
køleskabet. Hvad skal jeg mon gøre ved dem?

ras



 
 
Max (14-10-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 14-10-05 12:38

Hej

> Der var tilbud på friske krebsehaler så sådan en lille bøtte har jeg nu i
> køleskabet. Hvad skal jeg mon gøre ved dem?

Kvis de er kogte smager de jo fint på en piza med røgede blåmuslinger
og tunfisk.

Mvh Max



Ebbe Kristensen (14-10-2005)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 14-10-05 14:19

rasmus.carlsen (punktum) wrote:

> Der var tilbud på friske krebsehaler så sådan en lille bøtte har jeg nu i
> køleskabet. Hvad skal jeg mon gøre ved dem?

Klip dem op i bugen da de så er en hel del nemmere at dissekere når
de er tilberedte. Tør det værste væde af f.eks. med noget
køkkenrulle og så
varmer du en god olie op i en pande med høje sider. Når olien er varm
kommer du først en god klump smør i og når det er smeltet et par fed
fintsnittet hvidløg (som endelig ikke må brune). Smid halerne heri og
sauter dem ved medium varme indtil de er færdige. Serveres med en
salat med en god vinaigrette og godt brød. Skal der være fest, er et
glas kølig hvidvin ikke at foragte.

Ebbe


Camilla Bjørn Dalmos~ (16-10-2005)
Kommentar
Fra : Camilla Bjørn Dalmos~


Dato : 16-10-05 05:31

Jeps - det smager nemlig super godt Jeg tilsætter så også en god bunke
bredbladet persille hakket på panden, og steger dem i den olie jeg har ladet
dem "marinere" i..- Blot en lidt anden versio...

"Ebbe Kristensen" <ebbe@ekologic.dk> skrev i en meddelelse
news:1129295946.845770.7730@g14g2000cwa.googlegroups.com...
rasmus.carlsen (punktum) wrote:

> Der var tilbud på friske krebsehaler så sådan en lille bøtte har jeg nu i
> køleskabet. Hvad skal jeg mon gøre ved dem?

Klip dem op i bugen da de så er en hel del nemmere at dissekere når
de er tilberedte. Tør det værste væde af f.eks. med noget
køkkenrulle og så
varmer du en god olie op i en pande med høje sider. Når olien er varm
kommer du først en god klump smør i og når det er smeltet et par fed
fintsnittet hvidløg (som endelig ikke må brune). Smid halerne heri og
sauter dem ved medium varme indtil de er færdige. Serveres med en
salat med en god vinaigrette og godt brød. Skal der være fest, er et
glas kølig hvidvin ikke at foragte.

Ebbe



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste