/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kartoffelrester.
Fra : Dooz


Dato : 27-09-05 08:14

Til gårdsdagens middag kogte jeg rigelig kartofler (dobbelt portion), og
familien klappede henrykt i hænderne ved tanken om brasekartofler idag.
Hvilket da også er fint nok, men der må da være flere muligheder? Ikke helt
kartoffelsalats kartofler synes jeg. Altså, forkert sort mener jeg. Men der
må da være andre muligheder? Er lige lidt blank her!
Eva



 
 
Max (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 27-09-05 08:26

Hej Eva

> Til gårdsdagens middag kogte jeg rigelig kartofler (dobbelt portion), og
> familien klappede henrykt i hænderne ved tanken om brasekartofler idag.

Hvis du laver barsekartofler, ja så er det min erfaring at dobbeltprotion
ofte ikke er nok, der spises flere kartofler når de er brasede.

Men lav en winer snitzel, svensk pølseret, varm kartoffelsalat, biksemad
med spejlæg og bernaisesovs, bare for at nævne et par retter.

Mvh Max





Mus (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 27-09-05 09:02


"Dooz" <dooz_nospam@city.dk> skrev i en meddelelse
news:dharfb$1lcd$1@newsbin.cybercity.dk...
> Til gårdsdagens middag kogte jeg rigelig kartofler (dobbelt portion), og
> familien klappede henrykt i hænderne ved tanken om brasekartofler idag.
> Hvilket da også er fint nok, men der må da være flere muligheder? Ikke
helt
> kartoffelsalats kartofler synes jeg. Altså, forkert sort mener jeg. Men
der
> må da være andre muligheder? Er lige lidt blank her!
> Eva
>

I skiver i fad. Hakkede tomater over krydderier efter ønske, kogt/stegt kød
efter ønske, Masser af ost over. Serveres med jalapenos og cremefraiche rørt
med salsa sovs(fra glas). Evt både en Hot og mild udgave af cremfraiche sovs
til både børn og voksne.


Biksemad

Brændende kærlighed

Æggekage i ovn med kartofler.

LN



Max (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 27-09-05 08:36

Hej LN

> Brændende kærlighed

Hvordan laver du det ?

Mvh Max



Niau (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Niau


Dato : 27-09-05 12:17


"Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:4338f67c$0$161$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej LN
>
>> Brændende kærlighed
>
> Hvordan laver du det ?
>
> Mvh Max
>

Brændende kærlighed er kartoffelmos med stegt bacon i tern ovenpå, tror jeg.
Det er ihvertfald min version.

\Thanh Nhi



Max (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 27-09-05 12:27

Hej

> Brændende kærlighed er kartoffelmos med stegt bacon i tern ovenpå, tror
jeg.

Også min version, og vel de fleste andres version, men jeg forbinder
det ikke med kartoffelrester og derfor kunne det jo være at Mus havde
en ukendt opskrift at byde på.

Mvh Max



Mus (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 27-09-05 19:01


"Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:43392c6b$0$176$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hej
>
> > Brændende kærlighed er kartoffelmos med stegt bacon i tern ovenpå, tror
> jeg.
>
> Også min version, og vel de fleste andres version, men jeg forbinder
> det ikke med kartoffelrester og derfor kunne det jo være at Mus havde
> en ukendt opskrift at byde på.
>
> Mvh Max
>
>
Nej jeg har nu heller aldrig lavet det af kartoffelrester. Men det er da en
mulighed

LN



Max (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 27-09-05 20:12

Hej LN

> Nej jeg har nu heller aldrig lavet det af kartoffelrester. Men det er da
en
> mulighed

Du nævnte bare brændene kærlighed som en mulighed man kunne bruge
kartoffelrester til, så det kunne jo være du havde en opskrift der ikke
brugte kartoffelmos som man normalt set, men det var så ikke tilfældet.

Mvh Max



Mus (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Mus


Dato : 27-09-05 18:59


"Niau" <thanh_nhi_nguyen@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:43392a24$0$84015$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
> news:4338f67c$0$161$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> > Hej LN
> >
> >> Brændende kærlighed
> >
> > Hvordan laver du det ?
> >
> > Mvh Max
> >
>
> Brændende kærlighed er kartoffelmos med stegt bacon i tern ovenpå, tror
jeg.
> Det er ihvertfald min version.
>
> \Thanh Nhi
>

Ja også min.

Steger bacon på en pande, derefter løg på samme pande og evt champignoner

Jeg varmer kartofleren, pisker dem sammen tilsætter fløde, mælk peber og evt
salt.

voila server kartoffelmosen i et fad med bacon og løg ovenpå.

Rødbeder spises til.

Guf bliver helt lækkersulten

LN




Trine Kornum Christi~ (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 27-09-05 11:57

"Dooz" <dooz_nospam@city.dk> writes:

> Til gårdsdagens middag kogte jeg rigelig kartofler (dobbelt portion), og
> familien klappede henrykt i hænderne ved tanken om brasekartofler idag.
> Hvilket da også er fint nok, men der må da være flere muligheder? Ikke helt
> kartoffelsalats kartofler synes jeg. Altså, forkert sort mener jeg. Men der
> må da være andre muligheder? Er lige lidt blank her!

Hak et løg fint og tag 50 gram bacon og skær det i bittesmå stykker og
bland det sammen med kartoflerne til en gang brasekartofler. Det
smager rigtig godt.

Mvh Trine

--
Hyggelig lejlighed med plads til fire personer udlejes i Nordjylland.
Butik med udendørs-keramik, hundekurve, kattehuler, kurve, juleting mm.

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Kim Schulz (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 27-09-05 12:26

On Tue, 27 Sep 2005 13:16:51 +0200
"Niau" <thanh_nhi_nguyen@hotmail.com> wrote:

>
> "Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
> news:4338f67c$0$161$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> > Hej LN
> >
> >> Brændende kærlighed
> >
> > Hvordan laver du det ?
> >
> > Mvh Max
> >
>
> Brændende kærlighed er kartoffelmos med stegt bacon i tern ovenpå,
> tror jeg. Det er ihvertfald min version.

hos os er det en blanding af store mængder bløde løg (rimeligt
finthakket) og bacon tern.

Kim Schulz (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 27-09-05 12:37

On Tue, 27 Sep 2005 13:28:16 +0200
"Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> wrote:

> Hej Kim
>
> >hos os er det en blanding af store mængder bløde løg (rimeligt
> >finthakket) og bacon tern.
>
> Ingen kartoffelmos ?


joooo da selvfølgelig.

Erling Hansen (27-09-2005)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 27-09-05 19:32

Dooz <dooz_nospam@city.dk> wrote:

> Til gårdsdagens middag kogte jeg rigelig kartofler (dobbelt portion), og
> familien klappede henrykt i hænderne ved tanken om brasekartofler idag.
> Hvilket da også er fint nok, men der må da være flere muligheder? Ikke helt
> kartoffelsalats kartofler synes jeg. Altså, forkert sort mener jeg. Men der
> må da være andre muligheder? Er lige lidt blank her!
> Eva

Hej. Er der noget i vejen for at bruge de kolde, kogte kartofler på
madder med groft rugbrød? Et par af mine favoritter:
1 bare kartoflerne, salt og peber og purløg.
2 tomat og kartofler i skiver, salt og peber evt. et drys rå løg
3 leverpostejmad med kartoffelskiver o.s.v.

Mvh
Erling

Jørgen Hess (28-09-2005)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 28-09-05 08:11


"Erling Hansen" <email@domain.com> skrev i en meddelelse
news:1h3ke8w.1jc2ep2k0qap4N%email@domain.com...
>
> Hej. Er der noget i vejen for at bruge de kolde, kogte kartofler på
> madder med groft rugbrød? Et par af mine favoritter:
> 1 bare kartoflerne, salt og peber og purløg.
> 2 tomat og kartofler i skiver, salt og peber evt. et drys rå løg
> 3 leverpostejmad med kartoffelskiver o.s.v.
>
> Mvh
> Erling

Nej, det er der ikke. Men glemmer bare at bruge dem til det. Især
sommerkartoflerne.
mvh
Jørgen



ASKF (27-09-2005)
Kommentar
Fra : ASKF


Dato : 27-09-05 19:36

Dooz ytrede sig i <dharfb$1lcd$1@newsbin.cybercity.dk> med dette:

>Til gårdsdagens middag kogte jeg rigelig kartofler (dobbelt portion), og
>familien klappede henrykt i hænderne ved tanken om brasekartofler idag.
>Hvilket da også er fint nok, men der må da være flere muligheder? Ikke helt
>kartoffelsalats kartofler synes jeg. Altså, forkert sort mener jeg. Men der
>må da være andre muligheder? Er lige lidt blank her!

Kartoffel/grøntsagstærte

Kroketter

Bagte kartoffelmos toppe

Resten af mine ideer er nævnt.
--
Allan Stig Kiilerich Frederiksen
"When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
-Myron Tribus

es (27-09-2005)
Kommentar
Fra : es


Dato : 27-09-05 20:02

Jeg har fået den her opskrift af en kok med michelin-stjerne. Den ser
ufatteligt enkel ud og det er den også. Men den smager også i
særklasse godt. Man skal egentlig bruge kartofler som kun er halvkogt,
men kogte kan sagtens bruges. Man behøver altså heller ikke bruge 1/2
liter piske, det blir imo lidt kvalmt. 3 dl letmælk og 2 dl piske
fungerer lige så fint. Noget fløde skal der dog i. Så er man på en
hardcore vægtvogter, er det nok ikke lige denne ret man skal overveje.

Men parmesanen kan ikke erstattes med andet (det skulle lige være
gruyere) og den skal være friskrevet. Ikke det der biotex i foliepose


1 kilogram store kartofler
½ liter piskeflode
100 gram reven parmesan
salt, peber

Store kartofler skraelles og koges halvt. Gerne dagen for. Koles af.
Rives ned i fad. Piskeflode haeldes over, drysses med reven parmesan, i
ovn 220 grader til gylden,.

Hilsen esther


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste