/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tzaziki - opskrift ?
Fra : Lone Meineche


Dato : 17-09-05 19:13

Hej jeg mangler en god opskrift med hvidløg og det hele.

Lone

 
 
snabelvasker (17-09-2005)
Kommentar
Fra : snabelvasker


Dato : 17-09-05 20:36



> Hej jeg mangler en god opskrift med hvidløg og det hele.
>
> Lone
********************
Hej Lone

Jeg plejer at bruge denne opskrift :
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_land.php?id=5136

Dog bruger jeg græsk yoghurt istedet for den almindelige.Det er heller ikke
streng nødvendigt at bruge olie.

Peter



Lone Meineche (17-09-2005)
Kommentar
Fra : Lone Meineche


Dato : 17-09-05 21:04

snabelvasker <snabelvasker@myorange.dk> wrote:

> http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_land.php?id=5136

Tak for linket - jeg kigger på opskriften...

lone

J.A.F. Pedersen (17-09-2005)
Kommentar
Fra : J.A.F. Pedersen


Dato : 17-09-05 21:05

Lone Meineche typed:

> Hej jeg mangler en god opskrift med hvidløg og det hele.

Her er en med hvidløg og det hele

http://www.cuisinedumonde.com/tzatziki.html

JAF


Connie Toft (21-09-2005)
Kommentar
Fra : Connie Toft


Dato : 21-09-05 20:56

Hej Lone..

Her er min opskrift:

1 agurk rives (ikke for fint)Vrides for overskydende væske
3-5 fed presset hvidløg
ca 4-5dl græsk yoghurt 10%
groft salt og frisk kværnet peber
Det hele røres sammen, smages til med salt og peber.

Bliver faktisk bedst hvis det "trækker" 1 døgn.

God fornøjelse

Connie





Nette (21-09-2005)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 21-09-05 21:50


"Connie Toft" skrev

> 1 agurk rives (ikke for fint)Vrides for overskydende væske
> 3-5 fed presset hvidløg
> ca 4-5dl græsk yoghurt 10%
> groft salt og frisk kværnet peber
> Det hele røres sammen, smages til med salt og peber.

Det er nogenlunde den jeg bruger.
Jeg har også flere gange lavet den med agurken skæret i bitte små
stykker/stave. Så bliver den ikke så vandet.

Nette



Jørgen Hess (23-09-2005)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 23-09-05 21:44


"Connie Toft" <ct-hl@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:11273327570.769278577564958@dtext.news.tele.dk...
> Hej Lone..
>
> Her er min opskrift:
>
> 1 agurk rives (ikke for fint)Vrides for overskydende væske
> 3-5 fed presset hvidløg
> ca 4-5dl græsk yoghurt 10%
> groft salt og frisk kværnet peber
> Det hele røres sammen, smages til med salt og peber.
>
> Bliver faktisk bedst hvis det "trækker" 1 døgn.
>
> God fornøjelse
>
> Connie
>
>
>
>
Første gang jeg for flere år siden fik tzaziki var hos min søster der kun
havde fået opskriften fortalt. Ingredienserne var korrekt men agurken var
skivet ud som til dansk agurkesalat. Så nu kan jeg bedst lide salaten når
den er lavet forkert.
mvh
Jørgen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste