/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
stegte ris /risotto...
Fra : martin bjerre


Dato : 29-08-05 16:44

hej...er der måske nogen der ligger inde med en afprøvet kanon opskrift på
stegte ris eller risotto...jeg er ikke helt sikker på hvad det er jeg skal
gøre...

Malle



 
 
Tand & Børste (29-08-2005)
Kommentar
Fra : Tand & Børste


Dato : 29-08-05 20:40

Har du mulighed for at kigge i Jamie Olivers "Det var' mad", der er en
rigtig god opskrift på risotto, husker jeg.

Den kan evt. lånes på biblioteket.

Uhm... risotto..

Mvh Lise
"martin bjerre" <martin.bjerreNOSPAM@get2net.dk> wrote in message
news:43132ba7$0$75726$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> hej...er der måske nogen der ligger inde med en afprøvet kanon opskrift på
> stegte ris eller risotto...jeg er ikke helt sikker på hvad det er jeg skal
> gøre...
>
> Malle
>



Donna (29-08-2005)
Kommentar
Fra : Donna


Dato : 29-08-05 20:48


"martin bjerre" <martin.bjerreNOSPAM@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:43132ba7$0$75726$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> hej...er der måske nogen der ligger inde med en afprøvet kanon opskrift på
> stegte ris eller risotto...jeg er ikke helt sikker på hvad det er jeg skal
> gøre...
>
> Malle

Ja - jeg synes i hvert fald at denne opskrift på Svampe-risotto er rigtig
god!! - Faktisk lavede jeg den til mine gæster i fredags :) :

(4 portioner)

Ingr.:
1 løg / 1 fed hvidløg / 300 g. blandede svampe/champignoner / 75 g. smør /
600 g. bacon i tern / 2 spsk. olivenolie / 5 dl. risotto ris / 3-4 dl.
hvidvin / 1,2 l. hønsebouillon / salt og peber / 2 dl. revet/høvlet
parmesanost + ekstra til garnering / 3 spsk. hakket, frisk basilikum + hele
blade til garnering.

1. Hak løg + hvidløg. Halver svampene. Smelt halvdelen af smøret på en
pande. Steg bacon og løg 5 min. eller indtil baconet er som ønsket. Kom
det over på en tallerken.
2. Kom resten af smøret + olivenolie på panden. Svits svampene 5 min. Kom
dem over på en tallerken. Kom risene og hvidløget på panden. Svits under
omrøring 1 min.
3. Tilsæt hvidvin og kog op under omrøring. Lad småkoge indtil væsken er
næsten absorberet. Tilsæt halvdelen af hønsebouillonen. Kog op under
omrøring. Lad småkoge indtil den næsten er helt absorberet. Tilsæt den
resterende bouillon og lad den absorberes. Rør rundt med mellemrum.
4. Kom bacon, svampe og løg tilbage på panden. Varm under omrøring indtil
risottoen er cremet. Krydr og rør parmesan og basilikum i. Server
risottoen garneret med høvlet parmesan og basilikumblade.

Server gerne retten med en grøn salat og flûte.
Velbekomme! Donna.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste