/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
bouillion hvor ?
Fra : JytteJ


Dato : 21-08-05 13:52

Er der nogen som ved hvor man kan købe en god bouillion uden en masse salt
??

JytteJ



 
 
mcloud (21-08-2005)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 21-08-05 15:34

Hej jytteJ
Hvad med at lave den selv,--du ved hvad der er i , og du kan fryse den i
de
portioner du syntes.
mvh mcloud




Lars Pedersen (22-08-2005)
Kommentar
Fra : Lars Pedersen


Dato : 22-08-05 07:52

mcloud wrote:

> Hvad med at lave den selv,--du ved hvad der er i , og du kan fryse den i
> de portioner du syntes.

Måske fordi man ofte ikke har så mange knogler/skrog liggende?

(Hvis man til hverdag bruger frosne kyllinger, kan man så nedfryse skroget
igen efter optøning?)


nicka (23-08-2005)
Kommentar
Fra : nicka


Dato : 23-08-05 07:09

"Lars Pedersen" skrev d. 22-08-05 07:52 dette indlæg :
> mcloud wrote:
>
> > Hvad med at lave den selv,--du ved hvad der er i , og du kan fryse
den i
> > de portioner du syntes.
>
> Måske fordi man ofte ikke har så mange knogler/skrog liggende?
>
> (Hvis man til hverdag bruger frosne kyllinger, kan man så nedfryse
skroget
> igen efter optøning?)

Du kan godt nedfryse kyllingeskrog igen, hvis det er et skrog der har
siddet i kylling når du har tilberedt, altså kogt eller stegt. Du
skal/må ikke fryse skrog der er optøet og kød pillet af for så at fryse
råt igen.

Mvh
Nicka

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Kim Schulz (22-08-2005)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 22-08-05 08:10

On Mon, 22 Aug 2005 08:51:34 +0200
Lars Pedersen <skrivernogenstadig@deresadresse.dk> wrote:

> mcloud wrote:
>
> > Hvad med at lave den selv,--du ved hvad der er i , og du kan fryse
> > den i de portioner du syntes.
>
> Måske fordi man ofte ikke har så mange knogler/skrog liggende?
>
> (Hvis man til hverdag bruger frosne kyllinger, kan man så nedfryse
> skroget igen efter optøning?)
>

Det kan anbefales at lave en god portion boullion når du nu alligevel
har knogler/skrog osv. fremme. Du reducerer det så godt ind og så
hælder du det på isterning poser og fryser det.
Nu kan du så lige tage et par "isterningner" frem når du skal have mere
smag i maden.

Virker ganske fortrineligt.

Samme trick kan bruges til hvis man f.eks. ikke lige bruger en hel dåse
kokosmælk af gangen.

Thomas Peter Bitsch (22-08-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 22-08-05 16:57

JytteJ <missmerkur@esenet.dk> skrev:
>Er der nogen som ved hvor man kan
>købe en god bouillion uden en masse salt
>??
>
>JytteJ
Som der skrives lav den selv, grøntsagsvand, og afkog af ben er
godt. Køb evnt. en flaske GOD fond, som du kan smage til med. Nu
kommer du og dine gæster vel ikke ukritisk salt på maden, for så
kan du bare bruge en Knorr terning.

--
thomas


Peter Westh (22-08-2005)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 22-08-05 18:25

"JytteJ" <missmerkur@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:430878d3$0$2348$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen som ved hvor man kan købe en god bouillion uden en masse salt
> ??

Jeg synes Touch of Taste er OK, når man ikke har tid eller motivation til at
koge den selv. Fås alle vegne.

/P



Thomas Peter Bitsch (22-08-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 22-08-05 19:19

Peter Westh <pwesth@fjern.hum.ku.dk> skrev:
>"JytteJ" <missmerkur@esenet.dk> skrev
>i en meddelelse
>news:430878d3$0$2348$edfadb0f@dread11.
>news.tele.dk...
>> Er der nogen som ved hvor man kan
>>købe en god bouillion uden en masse salt
>> ??
>
>Jeg synes Touch of Taste er OK, når
>man ikke har tid eller motivation til at
>koge den selv. Fås alle vegne.
>
>/P
Kigger man på saltindholdet må Knorr faktisk komme ind på en
førsteplads som madvenlig.

--
thomas pb


Rene' Hjorth (08-09-2005)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 08-09-05 09:35

[JytteJ | Sun, 21 Aug 2005 14:51:46 +0200]

>Er der nogen som ved hvor man kan købe en god bouillion uden en masse salt

Jeg synes faktisk at Oscar er et rimeligt godt produkt.

René
www.rene.hjorth.com
www.lowcarb.dk

Thomas Peter Bitsch (08-09-2005)
Kommentar
Fra : Thomas Peter Bitsch


Dato : 08-09-05 18:58

Rene' Hjorth <rhjorth@spamcop.net> skrev:
>[JytteJ | Sun, 21 Aug 2005 14:51:46 +0200]
>
>>Er der nogen som ved hvor man kan
>>købe en god bouillion uden en masse salt
>
>Jeg synes faktisk at Oscar er et
>rimeligt godt produkt.
>
>René
>www.rene.hjorth.com
>www.lowcarb.dk

Ja, så har du heller ikke sagt for meget!!
TPB


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste