/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
røge en sandart i kuglegrillen
Fra : fint


Dato : 17-08-05 19:23

Hej

Jeg har en ordentlig krabat af en sandart liggende i fryseren, og nu får
vi gæster i weekenden så nu skal den op ( den fylder iøvrigt for meget -
er nødt til at ligge diagonalt for at være der...) Havde tænkt mig at
bruge grillen - tilsætte aromatræ eller røgesmuld i staniol - Hvad er
bedst?? Men mit store problem er hvor lang tid skal den have? Kan jeg
bruge stege termometer og hvad skal den så vise???
Håber nogen kan hjælpe

Hilsen Fint


 
 
jubija@yahoo.dk (17-08-2005)
Kommentar
Fra : jubija@yahoo.dk


Dato : 17-08-05 20:32

On Wed, 17 Aug 2005 20:22:43 +0200, fint <_@_.ok> wrote:

>Hej
>
>Jeg har en ordentlig krabat af en sandart liggende i fryseren, og nu får
>vi gæster i weekenden så nu skal den op ( den fylder iøvrigt for meget -
>er nødt til at ligge diagonalt for at være der...) Havde tænkt mig at
>bruge grillen - tilsætte aromatræ eller røgesmuld i staniol - Hvad er
>bedst?? Men mit store problem er hvor lang tid skal den have? Kan jeg
>bruge stege termometer og hvad skal den så vise???
>Håber nogen kan hjælpe
>
det kan Google:
http://www.google.dk/search?hl=da&q=sandart+r%C3%B8gning&btnG=Google-s%C3%B8gning&meta=

første link:
http://home18.inet.tele.dk/kalle/Varmroegning/roegning-af-sandart.htm

S.B. (22-08-2005)
Kommentar
Fra : S.B.


Dato : 22-08-05 21:17


<jubija@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:f447g11g4f8iri4kmh04ap2tqal30vju87@4ax.com...
> On Wed, 17 Aug 2005 20:22:43 +0200, fint <_@_.ok> wrote:
>
>>Hej
>>
>>Jeg har en ordentlig krabat af en sandart liggende i fryseren, og nu får
>>vi gæster i weekenden så nu skal den op ( den fylder iøvrigt for meget -
>>er nødt til at ligge diagonalt for at være der...) Havde tænkt mig at
>>bruge grillen - tilsætte aromatræ eller røgesmuld i staniol - Hvad er
>>bedst?? Men mit store problem er hvor lang tid skal den have? Kan jeg
>>bruge stege termometer og hvad skal den så vise???
>>Håber nogen kan hjælpe
>>
> det kan Google:
> http://www.google.dk/search?hl=da&q=sandart+r%C3%B8gning&btnG=Google-s%C3%B8gning&meta=
>
> første link:
> http://home18.inet.tele.dk/kalle/Varmroegning/roegning-af-sandart.htm


fint link, især hvis man har en rygeovn

en ørrede på 3 - 4 kg filetere jeg, lægger den på noget oliesmurt staniol,
og giver den omkring en ½ time
jeg tager også noget røgtræ, pakker det dog ikke ind, men smider det i vand
en 2 - 3 timer før det skal bruges, og lægger det bare ned på kullende
når der er låg på, og de er våde, så går der ikke ild i dem, ryger kun.

Steen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste