/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
holdbarhed? (igen)
Fra : Brian k


Dato : 23-07-05 15:23

Hej

Så er jeg der med et holdbarheds ? igen

Jeg lavede onsdag aften medisterpølse (stegt), jeg har gemt sovs og den
resterende medisterpølse i køleskabet (maks 4 grader). Medisteren blev lagt
i køleskabet lige efter vi havde spist.

Kan medisteren og sovsen varmes og spises idag?

mvh
brian



 
 
Inger Pedersen (23-07-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 23-07-05 16:02


"Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse

> Kan medisteren og sovsen varmes og spises idag?

Sandsynligvis ja.
Lugt til det og smag på det - hvis det lugter og smager godt, er det ok -
hvis det lugter eller smager dårligt, skal det kasseres.

Hilsen Inger



Jens Bruun (23-07-2005)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 23-07-05 16:54

"Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
news:42e25217$0$67263$157c6196@dreader2.cybercity.dk

> Kan medisteren og sovsen varmes og spises idag?

Ja, og begge dele kan fint spises næste onsdag også. Lad nu være med at være
så hysterisk med holdbarhed. Undlad at spise det, hvis det lugter slemt.
Sværere er det faktisk ikke...

--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 7/22/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery



Basil (23-07-2005)
Kommentar
Fra : Basil


Dato : 23-07-05 20:06

Jens Bruun wrote:
> "Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
> news:42e25217$0$67263$157c6196@dreader2.cybercity.dk
>
>> Kan medisteren og sovsen varmes og spises idag?
>
> Ja, og begge dele kan fint spises næste onsdag også. Lad nu være med at
være
> så hysterisk med holdbarhed. Undlad at spise det, hvis det lugter slemt.
> Sværere er det faktisk ikke...

Jeps, det er også min holdning til det.
Hvis du evt. skal frekventere tønden lidt mere end normalt, så nyd at blive
tømt, og at kunne læse et par sider mere i dit blad eller bog.
Kai



JytteJ (23-07-2005)
Kommentar
Fra : JytteJ


Dato : 23-07-05 22:28


"Brian k" <brian@nospam.com> skrev i en meddelelse
news:42e25217$0$67263$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej
>
> Så er jeg der med et holdbarheds ? igen
>
> Jeg lavede onsdag aften medisterpølse (stegt), jeg har gemt sovs og den
> resterende medisterpølse i køleskabet (maks 4 grader). Medisteren blev
> lagt i køleskabet lige efter vi havde spist.
>
> Kan medisteren og sovsen varmes og spises idag?

Sikkert ja, men sørg for at få det varmet ordenligt igennem, inden du spiser
det.

VH.
JytteJ
>
> mvh
> brian
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408934
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste