/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Billeder af Gele-rand - Langt om længe
Fra :
Dennis
Dato :
06-07-05 10:17
Hejsa..
Ekstra postning af diverse gelerande, lavet til studenterfest.
Jeg sender en ekstra gang som nyt emne, da det har taget mig så lang tid, at
folk der fulgte med, måske ikke ville se dem.
Alle 4 typer - Inden angreb af studenter
http://www.smedegade47.dk/gele/1.jpg
Samme billede uden editering
http://www.smedegade47.dk/gele/2.jpg
Resterne af Cuba caramel/Cocio rand...
http://www.smedegade47.dk/gele/3.jpg
Vodka/Juice "klumpen" samt de sidste 3 glas Cuba Strawberry/Sprite
http://www.smedegade47.dk/gele/4.jpg
Den meget klamme ølrand!!!!
http://www.smedegade47.dk/gele/5.jpg
Hvis der er spørgsmål til frembringelse, eller andet, så spørg endelig...
PS: Lav dem ikke så stærke som du vil lave dem i en kold drink.. Det smager
stærkere som gele
Mvh Dennis
Dennis (
06-07-2005
)
Kommentar
Fra :
Dennis
Dato :
06-07-05 12:57
> Ekstra postning af diverse gelerande, lavet til studenterfest.
> Jeg sender en ekstra gang som nyt emne, da det har taget mig så lang tid,
> at folk der fulgte med, måske ikke ville se dem.
Fuck det lyder kringlet...
Det jeg mener er, at jeg har brugt så langt tid på at få billederne langt på
links, at folk der tidligere ønskede at se dem, måske havde glemt alt om det
Derfor
Mvh Dennis
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408934
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.