/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
selfraising flour
Fra : Kim Schulz


Dato : 11-06-05 11:15

hejsa
I amerikanske opskrifter ser man ofte at de bruger self-raising flour.
Umiddelbart skulle dette bare være en blanding af bagepulver og mel,
men hvad er det lige fordelingen er?



--
Kim Schulz | Fundanemt Content Management system:
Geek by nature | http://www.fundanemt.com
schulz.dk | http://www.fundausers.org

 
 
Max (11-06-2005)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 11-06-05 11:31

Hej Kim

Umiddelbart skulle dette bare være en blanding af bagepulver og mel,
men hvad er det lige fordelingen er?

Hvad jeg har gravet frem

Selvhævende mel:

Til 300 gram mel bruges ca. 3 tsk. bagepulver og en knivspids salt.

Mvh Max



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste