/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
vildtpølser
Fra :
Janne Poulsen
Dato :
30-05-05 16:08
Jeg har stadig en del dådyr i fryseren og i haven står en røgeovn til varm-
eller mellemvarm røgning. Jeg kunne godt tænke at forsøge mig med røgede
vildtpølser. Nogen der har en opskrift?
Bo Warming (
31-05-2005
)
Kommentar
Fra :
Bo Warming
Dato :
31-05-05 09:57
"Janne Poulsen" <suk7jannepoulsen@mail.dk(suk7)> wrote in message
news:429b2c3e$0$240$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg har stadig en del dådyr i fryseren og i haven står en røgeovn til
> varm- eller mellemvarm røgning. Jeg kunne godt tænke at forsøge mig med
> røgede vildtpølser. Nogen der har en opskrift?
Pensl med røg.essens altså syntetiske tjærestoffer
Vildt lever længere end slagtedyr i stalde, så vildt opmagasinerer i
musklerne mere ildesmagende bras, som må overdøves med , pyrolyserede
træ-stoffer, krydderurter og hvad ved jeg.
Jeg tror chili er lisssågodt
Janne Poulsen (
31-05-2005
)
Kommentar
Fra :
Janne Poulsen
Dato :
31-05-05 18:30
Nu bad jeg jo ikke om et tip til at kvæle vildtsmagen. Bare om en god
pølseopskrift. Er der nogen som har den?
I øvrigt bliver de fleste dyr skudt af statsskovene skudt forholdsvis unge.
Nogen gange så unge at kødet smager som kalv.
"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:YFVme.3384$hc4.2482@fe14.usenetserver.com...
> "Janne Poulsen" <suk7jannepoulsen@mail.dk(suk7)> wrote in message
> news:429b2c3e$0$240$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>> Jeg har stadig en del dådyr i fryseren og i haven står en røgeovn til
>> varm- eller mellemvarm røgning. Jeg kunne godt tænke at forsøge mig med
>> røgede vildtpølser. Nogen der har en opskrift?
>
> Pensl med røg.essens altså syntetiske tjærestoffer
>
> Vildt lever længere end slagtedyr i stalde, så vildt opmagasinerer i
> musklerne mere ildesmagende bras, som må overdøves med , pyrolyserede
> træ-stoffer, krydderurter og hvad ved jeg.
>
> Jeg tror chili er lisssågodt
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408946
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.