/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Grillet rød peber og auberginer
Fra : Tomas Christiansen


Dato : 23-05-05 20:27

For nylig smagte jeg grillet rød peber og grillet aubergine - begge
tilberedt på komfur, altså ikke udendørs. Der var en lidt sød dressing over
peberne og en olieagtig dressing over auberginerne.

Skulle nogen mon ligge inde med opskrifter på den slags?

Det smagte bare herre-godt

-------
Tomas

 
 
Kevin Edelvang (23-05-2005)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 23-05-05 22:44

Tomas Christiansen wrote:

> For nylig smagte jeg grillet rød peber og grillet aubergine - begge
> tilberedt på komfur, altså ikke udendørs. Der var en lidt sød
> dressing over peberne og en olieagtig dressing over auberginerne.
>
> Skulle nogen mon ligge inde med opskrifter på den slags?
>
> Det smagte bare herre-godt

Ja, det er lækkert. Peberfrugterne laver du sådan her:

Håber, du har gas, da det så er nemmest. Pebrene grilles direkte på flammen,
til den er helt sort (man kan vende den ved stilken eller med en kødnål.

Når den er kølet lidt af, skrabes det sorte skind af og peberfrugten
strimles på langs. Steges i olivenolie i ca 5 minutter sammen med et fed
hvidløg og ca. 5 spksf balsamico pr. 2 pebre. Smag til med salt, peber og
balsamico.

Auberginerne kan jeg ikke helt gennemskue, da det normalt laves på grill.
Måske du kan skære den i meget subtile skiver og "grille" den i ovnen på
rist til den er let branket (skal vel vendes undervejs). Marinaden består
bare af en god olivenolie, salt og peber.

Begge dele passer fremragende til kødretter.

Mvh
Kevin Edelvang



Ebbe Kristensen (24-05-2005)
Kommentar
Fra : Ebbe Kristensen


Dato : 24-05-05 08:55

Kevin Edelvang wrote:

> Håber, du har gas, da det så er nemmest. Pebrene grilles direkte
på flammen,
> til den er helt sort (man kan vende den ved stilken eller med en
kødnål.

Trick: Når du har grillet peberne, putter du dem i en plasticpose i et
par minutter inden du piller skindet af. Så er det meget nemmere.

Ebbe


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408935
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste