/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
søges: Kyllingevinger (uden krydring)
Fra : TK


Dato : 12-05-05 07:54

Jeg fandt en tråd fra 2003, hvor en anden søgte ukrydrede kyllingevinger -
ferske eller frosne.
Jeg leder stadig. Ved nogen, hvor man finder dem - i Københavns-området.
vh. Tommy



 
 
Margrete Johansen (13-05-2005)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 13-05-05 19:08


"TK" <nogen@noget.dk> wrote in message
news:4282fd9c$0$199$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg fandt en tråd fra 2003, hvor en anden søgte ukrydrede kyllingevinger -
> ferske eller frosne.
> Jeg leder stadig. Ved nogen, hvor man finder dem - i Københavns-området.
> vh. Tommy

Nogle grønthandlere har en fryser med frosne kyllingevinger blandt andet.

Margrete



Emil (13-05-2005)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 13-05-05 19:57

On Thu, 12 May 2005 08:54:21 +0200, TK wrote:

>Jeg fandt en tråd fra 2003, hvor en anden søgte ukrydrede kyllingevinger -
>ferske eller frosne.
>Jeg leder stadig. Ved nogen, hvor man finder dem - i Københavns-området.

Ja, ved søerne (altså ikke grisene; men dem med vand).
Dyne-Larsen har dem også www.jysk.dk ; men de er svære at tygge.

Ovenstående er naturligvis ment som en spøg. Alligevel vil jeg
mene, at der ikke er noget spiseligt på/i kyllingevinger.

Og skulle det alligevel være tilfældet, vil jeg antage, at prisen
for et kg. kød (excl. fedt, ben, fjer og brusk) derfra, langt
overstiger prisen for en tilsvarende portion oksemørbrad.

Jeg tager måske fejl; men tænk over det.


m.v.h. Emil

Inger Pedersen (13-05-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 13-05-05 20:10


"Emil" <emilsen@nowhere.invalid> skrev i en meddelelse

> Ovenstående er naturligvis ment som en spøg. Alligevel vil jeg
> mene, at der ikke er noget spiseligt på/i kyllingevinger.
>
Nej, NU må du sørme holde!
Vingerne er da noget af det med mest smag i, både ved ænder og kyllinger.
"Overarmene" er jo med, og her er næsten lige så meget kød som på et lår.

> Og skulle det alligevel være tilfældet, vil jeg antage, at prisen
> for et kg. kød (excl. fedt, ben, fjer og brusk) derfra, langt
> overstiger prisen for en tilsvarende portion oksemørbrad.
>
De koster ikke særlig meget - så vidt jeg husker, er Brugsens frosne vinger
lidt billigere end lårene, og prisen er absolut overkommelig.
Jeg husker måske forkert, men i min erindring har COOP campylobactorfri
vinger i samme serie som hele kyllinger/bryst/hele lår/overlår/underlår/ -
og her er kvaliteten i den bedre ende, når det gælder frosne kyllinger.

> Jeg tager måske fejl; men tænk over det.

DET gør du

Hilsen Inger



Emil (13-05-2005)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 13-05-05 22:12

On Fri, 13 May 2005 Inger Pedersen wrote:

>"Emil" skrev:
>> Ovenstående er naturligvis ment som en spøg. Alligevel vil jeg
>> mene, at der ikke er noget spiseligt på/i kyllingevinger.

>Nej, NU må du sørme holde!
>Vingerne er da noget af det med mest smag i, både ved ænder og kyllinger.

Jeg fornemmer, at vi taler om forskellige ting.
Mine serveringer har været med "kød" fra 'burhøns'
(lørdagskyllinger). Her er vingerne affald, som kan bruges til at
koge en fond på.

Dine serveringer har været fra fritgående dyr, som har opnået en
naturlig muskelmasse. Der er himmelvid forskel på disse
produkter. Det genkendes på kødets farve.


>"Overarmene" er jo med, og her er næsten lige så meget kød som på et lår.

Nu var talen jo kun om vingerne. Hvis "overarme", brystben, ryg
o.s.v. medfølger, er det noget helt andet vi snakker om.


>De koster ikke særlig meget - så vidt jeg husker, er Brugsens frosne vinger
>lidt billigere end lårene, og prisen er absolut overkommelig.

Udregnet pr. kg. spiseligt kød, er det stadigt dyrt.
Et bedre køb er kyllingebrystfileer, som p.t. er på tilbud flere
steder (frost). Men det er stadigt noget sprøjt, selv om smagen
langt overgår bundskraberen "Lørdagskylling", som kun er skind,
ben og tilsætningsstoffer.


>> Jeg tager måske fejl; men tænk over det.
>
>DET gør du

Jeg tænker faktisk over mine indkøb. Nogle gange må prisen for et
måltid være den afgørende parameter. Andre gange står sundheden
højest, og oftest er nydelse den højest prioriterede parameter.

Veltilberedt fersk fjerkræ er lækkert. Vinger fra
"lørdagskyllinger" er ikke mad, men affald til at koge en fond
på. Forskelligheder herimellem må man selv forholde sig til.


m.v.h. Emil

Inger Pedersen (14-05-2005)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 14-05-05 06:17


"Emil" <emilsen@nowhere.invalid> skrev i en meddelelse

> Dine serveringer har været fra fritgående dyr, som har opnået en
> naturlig muskelmasse. Der er himmelvid forskel på disse
> produkter. Det genkendes på kødets farve.
>
Jeg tror nu ikke, COOPs frosne kyllinger har været mere fritgående end
andre.
>

>
> Nu var talen jo kun om vingerne. Hvis "overarme", brystben, ryg
> o.s.v. medfølger, er det noget helt andet vi snakker om.

Ok - vi er åbenbart ikke enige om, hvad vinger er. Hvis "overarmene" ikke er
med, kalder jeg det vingespidser - og så er vi enige om, at det ikke er
noget særligt.
>
> Et bedre køb er kyllingebrystfileer, som p.t. er på tilbud flere
> steder (frost).

Måske pr. kg spiseligt kød.
Men vinger (og lår) smager godt nok af noget mere.

> Veltilberedt fersk fjerkræ er lækkert. Vinger fra
> "lørdagskyllinger" er ikke mad, men affald til at koge en fond
> på. Forskelligheder herimellem må man selv forholde sig til.

Jeg har faktisk aldrig smagt lørdagskylling, men jeg kan ikke rigtigt se,
hvad den principielt har med vinger at gøre?

Hilsen Inger



Emil (14-05-2005)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 14-05-05 22:20

On Sat, 14 May 2005 07:16:51 +0200, Inger Pedersen wrote:


>"Emil" skrev:
>> Et bedre køb er kyllingebrystfileer, som p.t. er på tilbud flere
>> steder (frost).

>Men vinger (og lår) smager godt nok af noget mere.

Det tror jeg gerne, da disses muskler har arbejdet mere end
resten af 'skroget' (ved frilands-kyllinger).
Bortset fra kyllingebrystfileerne (som har den oprindelige smag),
har jeg i de sidste mange år fået serveret div. kyllingeretter,
som altid har været overdøvet med krydderier.

Det er lidt synd, for kyllingekød har en god smag i sig selv
(modsat det smagsløse kalkunkød).


>Jeg har faktisk aldrig smagt lørdagskylling, men jeg kan ikke rigtigt se,
>hvad den principielt har med vinger at gøre?

Lørdagskylling er en parteret pap-kylling, hvor det, som du
kalder vingespidserne, medfølger som fyld, for at holde
kiloprisen nede.

Og til Tommy ("TK"): Superbest har tilbud på ferske vingespidser
m.v. til kr. 30,-/kg. i den kommende uge. Det er dyrt pr. kg.
spiseligt kød. Valget er dit. www.superbest.dk


m.v.h. Emil

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408946
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste